Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Само Левски, оле!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vesko написа:
    ЧЕСТИТО !!!Идва ред на Удинезе: П.С. Само да помоля колегата дето плетеше стихове за пари и титли да не си вярва чак толкоз. Едва ли има здравомислещ човек, който да не е наясно с корупцията във футбола и политиката. П.С.(2) Забележката ми е с доста мек тон, защото не ми се спори за очеизвадни неща и няма смисъл да разваляме темата...
    хаха... това е стих от песен за Левски... иначе ми е ясно как стоят нещата... п.п.: ако искаш и цялата ще ти я напиша...
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Mazgarev написа:
      vesko написа:
      ЧЕСТИТО !!!Идва ред на Удинезе: П.С. Само да помоля колегата дето плетеше стихове за пари и титли да не си вярва чак толкоз. Едва ли има здравомислещ човек, който да не е наясно с корупцията във футбола и политиката. П.С.(2) Забележката ми е с доста мек тон, защото не ми се спори за очеизвадни неща и няма смисъл да разваляме темата...
      хаха... това е стих от песен за Левски... иначе ми е ясно как стоят нещата... п.п.: ако искаш и цялата ще ти я напиша...
      Не, мерси. И без това няма да я чета
      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
        Не, мерси. И без това няма да я чета
        човек, бъзикам се... просто ти казах че това е от песен и не е нужно да се хващаш за думата... хайде стига с -те и да продължаваме да подкрепяме любимия отбор...!!!
        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

САМО ЛЕВСКИ
          Прикачени файлове
          FIAT TIPO 1,6

Коментар

Working...
          X