Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Само Левски, оле!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Казано на запалянковски език нека първо Левски се научи да бие Берое и то когато Берое е с 9 играчи пък тогава да мисли за Европата... :D
    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Честито от оше един ЧОРБАР

Честито за победата!!!
      FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

perlsite написа:
        Да... уникални мачове с Ливърпул и Леверкузен Само като прочетеш "ЦСКА победи актуалния шампион на Европа на неговия терен" се изпълваш с гордост и нищо (дори успехте на противниковия отбор) не могат да помрачът удоволствието! Нека да правят каквото иска отбора на Левски.. пожелавам им дори и купата на УЕФА... аз вече мисля, за ШЛ тази година :D
        АЗ СЪЩО...CSKA FOREVERИначе честито на левскарите
        FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Честито и от мен на всички Левскари. Честно да си кажа обаче играта на Левски изобщо не ми хареса , а и второто полувреме Артмедия беше по-добрия отбор. В Артмедия няма 4-5 основни играчи , който бяха продадени след като отпаднаха от ШЛ. ЦСКА - Завинаги
          Италианските коли са номер 1

Коментар

Правилно - красивия футбол е приятен за зрителите но с него предимно се губят мачове. Нека играеме грозно пък да прегазиме поне и Удинезе, някак си все ще я преглътна тая грозна игра хахаха
            The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Да пожелаем успех на отбора в днешния мач!!! И да не дава Господ да ни вкарат повече от 1 гол...!!!Аз лично съм на мястото на събитието - вечно синия сектор Б...
              FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Стискаме палци и дробиме салати!!! Всички такива мачове ме поставят в прединфарктно състояние...Обаче.... ЛЕВСКИ БИЕ-ЛОШО БИЕ!!! Ще ги
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

САМО ЛЕВСКИ, АЛЕ АЛЕ АЛЕ, АЛЕ АЛЕ АЛЕ"България има природни богатства,България има народ несломим,България има от всичко по малконо само един - ЛЕВСКИ футболен тим !Мъждукат и други тимчета разни,мъждукат но ЛЕВСКИ блести,опитват се с ЛЕВСКИ да крачат....... и крачат но ЛЕВСКИ лети !"ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ !!!ЧЕСТИТО КЛАСИРАНЕ ЗА 1/8 ФИНАЛА!

Коментар

Страхотен мач, европейска игра!Тоя финт на Йовов... абе нямам думи!Хайде чакаме следващите!
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
                      Страхотен мач, европейска игра!Тоя финт на Йовов... абе нямам думи!Хайде чакаме следващите!
                      Какво си говорим... не им дадахме едно положение да направят... "Тук обаче има рима титла не с пари се взима, а с футбол на терена, както правим на Герена !!!"

Коментар

Честито!Айде чакаме мача на истината с Удинезе Ако ги отстраните обещавам да отида в Еврофутбол и ще сложа 100 лв на Левски, че ще вземе купата на УЕФА
                        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Как завърши мача че ние нямахме ток тука бре ????
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                            Как завърши мача че ние нямахме ток тука бре ????
                            Хе-хе.. има новини, радио, интернет... навсякъде всички в еуфория.. само ти не си разбрал.... Левски - Артмедия 2:0
                            FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Браво ! Значи сме били защото и аз съм запален левскар :D
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

ЧЕСТИТО !!!Идва ред на Удинезе: П.С. Само да помоля колегата дето плетеше стихове за пари и титли да не си вярва чак толкоз. Едва ли има здравомислещ човек, който да не е наясно с корупцията във футбола и политиката. П.С.(2) Забележката ми е с доста мек тон, защото не ми се спори за очеизвадни неща и няма смисъл да разваляме темата...
                                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Working...
                                X