ruNNer написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малък повод за радост (на мъжете)!
Collapse
X
-
fihi
Tornado написа:Irka_fihi написа:И като сложи парадната униформа...леле майко! Пич, та дрънка! :D
Коментар
-
Аз пък да ви кажа за естественото окосмяване в последните години.Понеже наблюдението ми е най-прясно от 2005 година, когато се уволних от казармата.Та в казармата имам така повече наблюдения над мъжкия пол Аз нали бях тъй наречената "вишка" (т.е. човек с висше образование в казармата), та се нагледах на младежите около мен Та в моята рота от порядъка на 160 човека, само ДВАМА бяхме окосмени Гледах и не ми се вярва. Навсякъде едни голи ЕСТЕСТВЕНИ охлюви. Не е да си бръснат ръцете и краката. Просто са си такива.И горди. Имат ниско на върха на брадата 3-4 косъма и още толкова около бакембардите и се бръснат с кеф.Много мразих сутрешната проверка. Повечето "охлюви" се бръснат веднъж на 2-3 дни и няма проблем. Аз стриктно всяка вечер (към 23 часа) се обръсвам с ледената вода, лягам, ставам сутрин и в 6.30 на проверка често ми разправяха и ме наказваха, че не съм се обръснал. Супер хитро.Та единствения взводен командир Жена в България по онова време познайте как ме беше набелязала за това нещо. Колимечкова ли беше или някаква такава фамилия :D Та главната идея ми беше, че повечето младежи на по 18-20 години в момента са почти на 100% обезкосмени естествено!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Каквото и да си говорим колкото повече такива типове бегащи "у лево", толкова по-добре. Повече жени за мене Yellow_Flash_Colorz_PDT_01www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Каквото и да си говорим колкото повече такива типове бегащи "у лево", толкова по-добре. Повече жени за мене Yellow_Flash_Colorz_PDT_01Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
simeon3000 написа:И една статия все пак да внимаваме с бирата: http://dnes.dir.bg/2009/08/08/news4890551.htmlNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
ele написа:crush написа:Каквото и да си говорим колкото повече такива типове бегащи "у лево", толкова по-добре. Повече жени за мене Yellow_Flash_Colorz_PDT_01www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:ele написа:crush написа:Каквото и да си говорим колкото повече такива типове бегащи "у лево", толкова по-добре. Повече жени за мене Yellow_Flash_Colorz_PDT_01Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ele написа:Всеки подрежда живота си според собствените си желания и виждания, не според желанията и очакванията на другите. Може да реши и да носи туба вазелин - не виждам защо това да е повод за смях.
Коментар
-
Scorpion_BV написа:ele написа:Всеки подрежда живота си според собствените си желания и виждания, не според желанията и очакванията на другите. Може да реши и да носи туба вазелин - не виждам защо това да е повод за смях.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
След дълго убеждаване, попитали един човек, който смятал, че е царевично зърно, дали е разбрал грешката си. "Да, знам, че не съм царевично зърно. Но дали и кокошката знае ?"-попитал не без основание той . Та и ние тук убедено си пишем, кой какъв, с косми, без косми, у лево, у десно, едните бил космати, но нечистоплътни, а другите приличали на гейове, ама само ако си скубели и веждите и т.н и т.д., но какво харесват жените, само те си знаят. А в крайна сметка нали се предполага, че точно това ни интересува - да ни харесват жените. Само няколко дами се изказаха по темата. Аз ви казах как може да се разреши този спор, който очевидно е от фундаментално значение за бъдещето на мъжа :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Проблема е, че все повече и то млади хора не подреждат живота си по собствените си желания и виждания а по това което им се предлага за модерно. Замислете се какво става от както в България дойде "демокрацията" и после "чалгата". Стана модерно да си педерас и то вече ми се струва, че педерасите са повече от нормалните. Момичетата все повече още от малки си гримират и обличат като магистралки защото подражават на чалга певачките. Модата е все по-брутална. Намерил се някой идиот да каже, че е модерно да се носят шалвари-путури и всички млади момичета ги наслагаха. Ужасно е да видиш момиче с красива фигура и путури дето излгежда с извинение като насра.а... И такива примери мога да давам милиони. С всичко вече е така. Някой каже, че нещо е модерно и всички скачат като овце по модата. Еми сега мъжете трябвало да носим розови дрехи с флорални мотиви. Утре и на сърчица трябва сигурно за да сме модерни. Е мерси. Аз не искам да живея според това как ми казват другите и не нося розови блузки за да съм модерен. Ама като гледам народа не са един и двама дето носят розови блузки. :D А има един лаф, дето казва, че в света има един мъж дето е разбрал жените, ама и той ги е разбрал грешно. Така, че няма нищо чудно, че жените харесвали гейове. Няма как да ги разберем. :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Защо да е проблем розовата риза, и Аз харесвам и нося и розови и жълти и светло зелени при това на цветя, но въобще и не помислям да мина на отсрещния бряг на реката нищо че се епилирам понеже така се харесвам .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар