Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малък повод за радост (на мъжете)!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малък повод за радост (на мъжете)!

Скоро не бях срещал статия която да ме зарадва така.http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2359391Днес сутринта имах поредният сблъсък с метросексуален клиент.И вече почнах да се замислям дали това не е новото название на меките китки.То такива чупки и стойки и от жена не съм виждал.Питам колежката какъв е този "гейрой"пък тя ми се изцепи че не бил такъв,ами бил метросекуален
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

И една статия все пак да внимаваме с бирата: http://dnes.dir.bg/2009/08/08/news4890551.html
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Re: Малък повод за радост (на мъжете)!

krasio_79bs написа:
      Скоро не бях срещал статия която да ме зарадва така.http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2359391Днес сутринта имах поредният сблъсък с метросексуален клиент.И вече почнах да се замислям дали това не е новото название на меките китки.То такива чупки и стойки и от жена не съм виждал.Питам колежката какъв е този "гейрой"пък тя ми се изцепи че не бил такъв,ами бил метросекуален
      Уффф мани, или другия варянт е че са ’’модерни’’. като вървеше Music Idol още в началото нали пускат най интересното от кастингите. от двата пъти когато имах честа да ги гледам, забелязах че когато влезе някой ’’леко’’ нежен, ’’бягащ в лявата лента’’ очевАдно след като свърши да пее Мария веднага подчертаваше ’’Ти си мн модерен’’ и т.н. .... и после разбира се го информираше че е по добре да не се занимава повече с музика Но самия факт че ги определяше като ’’модерни’’ направо УЖАС
      Brava 103HP
      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

хайде да си го кажем без да се притесняваме,да ме изниват модераторите,но това "метро...алабала" си е чиста педерастия
        ex.Мареа ТД100

Коментар

simeon3000 написа:
          И една статия все пак да внимаваме с бирата: http://dnes.dir.bg/2009/08/08/news4890551.html
          Лелееее а какво им се случва на жените при редовна употреба

Коментар

Косми по гърдите, разрошена коса и бирено коремче правят мъжете по-чаровни и по-атрактивни.
            С това не мога да се съглася. Поне жените, които аз харесвам НЕ харесват това. Наистина някои неща са прекалени. Аз обаче си махам космите навсякъде, без на ръцете, но ако ми бяха прекалено гъсти и черни и там щях да ги махна. Искаме красиви мацки, а ние да изглеждаме като маймуни. Няма как. Харесвам само, изключително и само жени P.S.Хайде дами, кажете какво харесвате.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Много са си объркали според мен метролюбките понятието "поддържан". Според мен може да си поддържан и без да приличаш на гол офлюх, омазан с повече мазила от фотомодел и облечен в дрешки, които да привлекат вниманието и на някой вишемоден дизайнер...Но когато и това им отмине на мъжете, какво ли ще правят тогава метролюбките?

Коментар

То има някои индивидчета, които също харесват само жени, ама външния им вид е такъв, че всеки би си помислил, че са гейчета. То жена да си в последно време не е лесно не стига, че в БГ се падат на 1000 мъже 1052 жени, ами и има такива дето да се чудиш стават ли не стават ли. Абе каквото и да си приказваме младите момиченца си падат по такива "гейчета", но не и младите жени, е разбира се на никой не му харесва бирения търбух и мускули единствено от вдигането на халбата, както и топка от таралежи под мишница, но другото в статията смятам за вярно.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Едно женско жури е необходимо тук. Слагаме снимки от плажа и жените казват с явно гласуване кой тип предпочитат: космати с бирени шкембета Vs обезкосмени и плоски като дъски :D . П.П. За съжаление във форума пишат все по-малко жени...
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Метросексуалните мъже са секси не виждам нищо секси в мъж с ежедневно облекло чехли, къси гащи и разпасана риза или тениска. Още по-малко ако се е опънал от обяд, жули бира и мирише приятно на естествени аромати, като повдигайки ръка се виждат 5-6 сантиметрови косми. Няма нищо секси и в мъж, който ходи добре облечен, но няма никакви навици по отношение на храна, физически занимания и се е отпуснал яко. Един секси мъж се поддържа по всяко едно отношение - по отношение на диета, физика, облекло. Нормално е да се епилира, поне под мишниците, и да подстригва космите по интимните места. Като се има предвид, че лазерната епилация вече не е нито мит, нито е скъпа, защо и да не се епилира напълно. Задължително е да махне космите между веждите, ако има такива, да е с поддържани нокти, да използва дезодоранти против изпотяване редовно, не само сутрин, да ползва кремове и тоалетни млека....
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Е, как да остана безучастна по отношение на тази тема...Лично аз не искам да си купувам по няколко опаковки крем, защото моят хубостник е решил, че трябва да се прави на метро..там си нещо. определено държа мъжа до мен да се подържа в спретнат вид, но да има по-гладки крака от моите, да ми обсъжда последните модни тенденции и каква маска за коса и лице е по-добре да ползвам...е, неее..това е вече прекалено..така че, като се замисля по-добре да си лягам върху меко бирено коремче, отколкото върху плоска, обезкосмена дъска...както се казваше "Да спасим мъжа
                      животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Метросекуален не е непременно синоним на "мека китка", Аз също редовно се епилирам включително и в интимната област камо ли под мишници, гърди и т.н. но това не ми пречи да си падам по жени
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Абе не разбрахте ли, че накрая само черните и косматите ще оцелеят
                          N.Y. State of Mind

Коментар

winter_sun написа:
                            Е, как да остана безучастна по отношение на тази тема...Лично аз не искам да си купувам по няколко опаковки крем, защото моят хубостник е решил, че трябва да се прави на метро..там си нещо. определено държа мъжа до мен да се подържа в спретнат вид, но да има по-гладки крака от моите, да ми обсъжда последните модни тенденции и каква маска за коса и лице е по-добре да ползвам...е, неее..това е вече прекалено..така че, като се замисля по-добре да си лягам върху меко бирено коремче, отколкото върху плоска, обезкосмена дъска...както се казваше "Да спасим мъжа
                            Ей напълни ми душата с това мнение.И аз съм на мнение че всяко нещо си има граници.Не мога да си го обясня това чудо като ми се засилили едни младежи да ходят на маникюр,педикюр и разни ми ти пилинг и лифтинг процедури...Малко пресилено ми се вижда.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

paralesa написа:
                              хайде да си го кажем без да се притесняваме,да ме изниват модераторите,но това "метро...алабала" си е чиста педерастия
                              Подкрепям , то бива бива модерен ама това много педераско бре Имам един такъв " нежен " колега той се е ощавил целия , ръце крака като гол охлюв
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                              X