Скоро не бях срещал статия която да ме зарадва така.http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2359391Днес сутринта имах поредният сблъсък с метросексуален клиент.И вече почнах да се замислям дали това не е новото название на меките китки.То такива чупки и стойки и от жена не съм виждал.Питам колежката какъв е този "гейрой"пък тя ми се изцепи че не бил такъв,ами бил метросекуален
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малък повод за радост (на мъжете)!
Collapse
X
-
И една статия все пак да внимаваме с бирата: http://dnes.dir.bg/2009/08/08/news4890551.htmlКогда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
-
Re: Малък повод за радост (на мъжете)!
krasio_79bs написа:Скоро не бях срещал статия която да ме зарадва така.http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2359391Днес сутринта имах поредният сблъсък с метросексуален клиент.И вече почнах да се замислям дали това не е новото название на меките китки.То такива чупки и стойки и от жена не съм виждал.Питам колежката какъв е този "гейрой"пък тя ми се изцепи че не бил такъв,ами бил метросекуаленBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
maiska
simeon3000 написа:И една статия все пак да внимаваме с бирата: http://dnes.dir.bg/2009/08/08/news4890551.html
Коментар
-
Косми по гърдите, разрошена коса и бирено коремче правят мъжете по-чаровни и по-атрактивни.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
bubachko
Много са си объркали според мен метролюбките понятието "поддържан". Според мен може да си поддържан и без да приличаш на гол офлюх, омазан с повече мазила от фотомодел и облечен в дрешки, които да привлекат вниманието и на някой вишемоден дизайнер...Но когато и това им отмине на мъжете, какво ли ще правят тогава метролюбките?
Коментар
-
То има някои индивидчета, които също харесват само жени, ама външния им вид е такъв, че всеки би си помислил, че са гейчета. То жена да си в последно време не е лесно не стига, че в БГ се падат на 1000 мъже 1052 жени, ами и има такива дето да се чудиш стават ли не стават ли. Абе каквото и да си приказваме младите момиченца си падат по такива "гейчета", но не и младите жени, е разбира се на никой не му харесва бирения търбух и мускули единствено от вдигането на халбата, както и топка от таралежи под мишница, но другото в статията смятам за вярно.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Едно женско жури е необходимо тук. Слагаме снимки от плажа и жените казват с явно гласуване кой тип предпочитат: космати с бирени шкембета Vs обезкосмени и плоски като дъски :D . П.П. За съжаление във форума пишат все по-малко жени...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Метросексуалните мъже са секси не виждам нищо секси в мъж с ежедневно облекло чехли, къси гащи и разпасана риза или тениска. Още по-малко ако се е опънал от обяд, жули бира и мирише приятно на естествени аромати, като повдигайки ръка се виждат 5-6 сантиметрови косми. Няма нищо секси и в мъж, който ходи добре облечен, но няма никакви навици по отношение на храна, физически занимания и се е отпуснал яко. Един секси мъж се поддържа по всяко едно отношение - по отношение на диета, физика, облекло. Нормално е да се епилира, поне под мишниците, и да подстригва космите по интимните места. Като се има предвид, че лазерната епилация вече не е нито мит, нито е скъпа, защо и да не се епилира напълно. Задължително е да махне космите между веждите, ако има такива, да е с поддържани нокти, да използва дезодоранти против изпотяване редовно, не само сутрин, да ползва кремове и тоалетни млека....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Е, как да остана безучастна по отношение на тази тема...Лично аз не искам да си купувам по няколко опаковки крем, защото моят хубостник е решил, че трябва да се прави на метро..там си нещо. определено държа мъжа до мен да се подържа в спретнат вид, но да има по-гладки крака от моите, да ми обсъжда последните модни тенденции и каква маска за коса и лице е по-добре да ползвам...е, неее..това е вече прекалено..така че, като се замисля по-добре да си лягам върху меко бирено коремче, отколкото върху плоска, обезкосмена дъска...както се казваше "Да спасим мъжаживотът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
Метросекуален не е непременно синоним на "мека китка", Аз също редовно се епилирам включително и в интимната област камо ли под мишници, гърди и т.н. но това не ми пречи да си падам по жениAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
winter_sun написа:Е, как да остана безучастна по отношение на тази тема...Лично аз не искам да си купувам по няколко опаковки крем, защото моят хубостник е решил, че трябва да се прави на метро..там си нещо. определено държа мъжа до мен да се подържа в спретнат вид, но да има по-гладки крака от моите, да ми обсъжда последните модни тенденции и каква маска за коса и лице е по-добре да ползвам...е, неее..това е вече прекалено..така че, като се замисля по-добре да си лягам върху меко бирено коремче, отколкото върху плоска, обезкосмена дъска...както се казваше "Да спасим мъжа
Коментар
-
paralesa написа:хайде да си го кажем без да се притесняваме,да ме изниват модераторите,но това "метро...алабала" си е чиста педерастияФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар