Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малък повод за радост (на мъжете)!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Scorpion_BV написа:
    ele написа:
    Всеки подрежда живота си според собствените си желания и виждания, не според желанията и очакванията на другите. Може да реши и да носи туба вазелин - не виждам защо това да е повод за смях.
    Проблема е, че все повече и то млади хора не подреждат живота си по собствените си желания и виждания а по това което им се предлага за модерно. Замислете се какво става от както в България дойде "демокрацията" и после "чалгата". Стана модерно да си педерас и то вече ми се струва, че педерасите са повече от нормалните. Момичетата все повече още от малки си гримират и обличат като магистралки защото подражават на чалга певачките. Модата е все по-брутална. Намерил се някой идиот да каже, че е модерно да се носят шалвари-путури и всички млади момичета ги наслагаха. Ужасно е да видиш момиче с красива фигура и путури дето излгежда с извинение като насра.а... И такива примери мога да давам милиони. С всичко вече е така. Някой каже, че нещо е модерно и всички скачат като овце по модата. Еми сега мъжете трябвало да носим розови дрехи с флорални мотиви. Утре и на сърчица трябва сигурно за да сме модерни. Е мерси. Аз не искам да живея според това как ми казват другите и не нося розови блузки за да съм модерен. Ама като гледам народа не са един и двама дето носят розови блузки. :D А има един лаф, дето казва, че в света има един мъж дето е разбрал жените, ама и той ги е разбрал грешно. Така, че няма нищо чудно, че жените харесвали гейове. Няма как да ги разберем. :D
    Много точно казано. Като рекламата на Каменица "Да спасим мъжа!"
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз па си лакирам ноктите с безцветен лак... Казват, че било модерно да си гей :D Незнам ама като видя някоя засукана мацка с по-дълбоко деколте да си върти дупето... иииии гей ли Е..х тва модерно, предпочитам да съм старомоден
      Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

"Отива син при баща си и му казва, че е гей. Тогава баща му започва да го разпитва: -Имаш ли ес класа? -Не, отговорил синът. А, апартамент в центъра имаш ли си? -попитал бащата. Отговът бил отново не. А, в обществото известен ли си? -не! Тогава си си чист педераст!" :D Това е виц и няма за цел да обижда Едно е да имаш елегантна розова ризка, друго е да имаш такава с щампован манга герой на нея и да си мислиш, че си вървежен... На мен също не ми пречат обратните, но това което ми пречи е, когато се разминавам с някой в дискотеката и мъж да ме хване за задника. Направо откачам и налитам на бой, гади ми се като си помисля какви неща правят гейовете. Тогава вече ми пречи.
        www.CarProfi-BG.com
        Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
        Зареждане и ремонт на автоклиматици.
        Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
        X