Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Конкурс

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Y M EH CH A BP EB C PA B H OB CA K CM E CO

Коментар

Ichkin написа:
      Не, не - така трябва :P Моя грешка, но утре ще мисля друго, че ся нямам пауър :D
      Да. Браво на simeon3k!! Снощи след 2 часа мислене, само това успя да ми роди главата. Ще се опитам да си ревизирам "срамния сок", защото наистина К се повтаря.

Коментар

КРАСТАВ ЕВНУХ САМ С ТРЕН СНОВЕБългарско народно поверие

Коментар

LiGuru написа:
          КРАСТАВ ЕВНУХ САМ С ТРЕН СНОВЕБългарско народно поверие
          18т.Това също изби рибата. Аз ли пропускам или наистина 100% отговаря на критериите?

Коментар

daley написа:
            Y M EH CH A BP EB C PA B H OB CA K CM E CO
            Ако си имал предвид, че "умен Ставрев с*а в нов сак с месо", си на прав път. Само дето СМ е разделено, тъй като С е предлог.Без "месото" получаваш 14т. (Дано не съм сбъркал нещо при сумирането...)

Коментар

simeon3000 написа:
              andrey написа:
              ... У Х, * С РА М ЕН * СО К * Т Е КН А * В * Н ОВ * СА К.===17 точки
              Изкуствено е някак си и К-то се повтаря.
              Готово. Поизрязах малко. (Виж оригиналния пост.)В момента има ясно изразен лидер в класирането -- смахнатото изречение с евнуха, който ползва БДЖ.

Коментар

Н ОВ Т Е СТ Х Р У М ЕН СО РВ А КН ЕВ С РА В СА К

Коментар

daley написа:
                  Н ОВ Т Е СТ Х Р У М ЕН СО РВ А КН ЕВ С РА В СА К
                  Извинявам се, но тук двама души не можем да образуваме смислено изречение от този низ. Може ли да го пренапишеш по граматическите правила, а аз ще се опитам да открия частиците сам за себе си.

Коментар

Нов тест - Хрумен Сорвакнев сра в сак! Хрумен Сорвакнев е името на човека направил този нов тест. Предполагам вече е по-ясно.

Коментар

daley написа:
                      Нов тест - Хрумен Сорвакнев сра в сак! Хрумен Сорвакнев е името на човека направил този нов тест. Предполагам вече е по-ясно.
                      Хрумен Сорвакнев печели 20т. Обаче изречения с "такива" собствени имена предлагам да се подложат на обсъждане в края на кон-курса. :P

Коментар

Май идва време за край на конкурса.

Коментар

andrey написа:
                          Май идва време за край на конкурса.
                          Информация:1) Наградата е тениска с логото на форума.2) Победителят ще бъде обявен в най-скоро време.

Коментар

Т,УК, М,Е С,У,Р,В,А,К,А,Х,А, К,А,Т,О , Н,О,В,А,К У,Х ,О,В,К,А,М, К,А,Т,О Р,А,К дано да стане
                            сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

A,С, С,А,М , О,Т В,А,Р,НА , М,О,Р,Е, К,А,ТО ,С,О,К ,С , Н, О,В, ,С,А,,К. В, ,М,О,Н,Т,А,Н,А , А,С Р,Е,В,Аофффф незнам..... много ми се пак като ми се спи немога да мисля :D :D дано утре да ми дойде силата
                              сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Класация

20т. Нов тест - Хрумен Сорвакнев сра в сак!18т. КРА’СТАВ ЕВНУХ САМ С ТРЕН СН’ОВЕ14т. У Х, * Н ОВ * С РА М ЕН * СО К * Т Е КН А.14т. Н Е РВ ЕН К У Р - М А СО В СТ РА ХАко някой не е съгласен с класацията, нека в следващите 5 дни да коментира. Готов съм да обсъдя доколко дадена фраза от останалите публикувани (не) отговаря на критериите.

Коментар

Working...
                                X