Пффф колко назад ме връщате с тези теми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко непорочни сте?
Collapse
X
-
И аз така. Май само с мъж и с 5 жени едновременно не съм правил любов.И с четири и с три не съм де.23.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
ogi28b написа:59 точки ми показа. Някои въпроси са много... чудя се на тях какво ли сте отговаряли за този нисък резултат. Не искам никога и по никакъв повод да целувам никой от вас! Yellow_Flash_Colorz_PDT_22MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
А на дамския тест изкарах 70 точки. Ама има въпрос - някога ... (как да го напиша сега) в устата на жена... И съответния въпрос за дамите беше - накога мъж ...... в устата ви. После как да искаш да цунеш някой с 20-30 точки...А за жените има един мега-дебилен въпрос, дето ми се падна - бъркате ли си с пръстче в Д ... Аз като видна аристократично-възпитана дама, казах НЕ.
Коментар
-
gantcho написа:Хм, не е честно - зависи от въпросите. Правих го този тест 3 пъти и все различни резултати. Първи път - 12%, втори - 41%, третия път - 17%.Лошото е, че при всички случаи ще горяlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
gantcho написа:Първи път - 12%.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар