На днешната Фиатска среща си имахме гостенче... което символично нарекохме Алфета. Със съпругата на един колега имахме ожесточен спор... относно пола на животинчето. Таааа, понеже с нея се хванахме за косите... и той едвам ни разтърва... реших да попитам и за мнението на по-вещи хора. Тааа, какво е това коте - мъжко или женско? Пускам няколко снимки.., за да може да се ориентирате. нека заедно разрешим спора.. и Фиат и Алфа пак да се прегърнем!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А Вие познавате ли пола на животинките?
Collapse
X
-
Кой е с черната алфа Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Мале като видя 147 и ми се разтреперва всичко ... душевен оргазъм !Да не е офтопик ... котенце еFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Кой е с черната алфа Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Мале като видя 147 и ми се разтреперва всичко ... душевен оргазъм !Да не е офтопик ... котенце еAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
u_bo
ако не са го правили евнух (кастриране) е котка , а не котарак, или котурак както казвал хаджи Генчо
Коментар
-
Момиченце е котето бе, иначе 147-те и мен ме разчустват .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар