Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А Вие познавате ли пола на животинките?
Collapse
X
-
Даже по муцуната се вижда че е момиче! ;DОбикновенно ги познавам почти веднага!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Те тези котове са много потайни...и аз си имах една котарана..хората, които ни я дадоха ни казаха, че е момиче..направи две години, дори и намерихме и един засукан писан и изведнъж...нащо девойче се оказа младеж в разцвета на котешките си силиживотът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
GTipo написа:Женско е. Чудя ксе обаче как някой хора разпознават отдалече, без да гледат под опашката - навици и тн...?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
winter_sun написа:Те тези котове са много потайни...и аз си имах една котарана..хората, които ни я дадоха ни казаха, че е момиче..направи две години, дори и намерихме и един засукан писан и изведнъж...нащо девойче се оказа младеж в разцвета на котешките си сили"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:winter_sun написа:Те тези котове са много потайни...и аз си имах една котарана..хората, които ни я дадоха ни казаха, че е момиче..направи две години, дори и намерихме и един засукан писан и изведнъж...нащо девойче се оказа младеж в разцвета на котешките си силиживотът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
Ае, като стана дума за пол... случвало ли ви се е да сбъркате жена с мъж? (човеци)Вчера, отидох на плажа значи... видях един... едно... нещо, и си викам: "тоа е ебаси и зле изглеждащия мъж". Обаче след малко си сваля дрешките и... имаше мустак, ама глеам има сутиен - значи има цици... значи не е мъж! (логиката ми е желязна, а?) Таааа, случвало ли ви се е да попадате на такиви индивиди.. и как реагирате? Аз лично не можах да стана от хавлията... шото се почувствах зуе... това гавра на природата ли е или е липса на суетност?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Irka_fihi написа:Мома е животинкатаааа, момааа! Само женските така високо вирят опашка, да им се вижда...окраската!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Една от най-силните индийски лекоатлетки вероятно ще бъде дисквалифицирана, след като се оказало, че е... мъж.Санти Сундарараян бе обявена за най-добрата индийска лекоатлетка за тази година, след като спечели сребърен медал на Азиатските игри в Доха на бягането на 800 метра за жени. "Санти бе подложена на проверка на пола в Доха и ние получихме резултатите, според които тя не е издържала теста".Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар