Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква част от пробега ви е извън града?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Затова така го написах за винетката. Кой как иска да го разбира де - извънградско (например София - Люлин )
    Значи аз съм 100% извънградско за съжаление разхода ми е като за градско май трябва да видя настройките на изпарителя А сериозно - около 20% извънградско
    Brava 103HP
    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Immortal написа:
      Да не се отклоняваме от темата, но не става дума за 3-4 км. Верно до моето село е 3 км, но то е първото по този път. Може да се стигне до Сливен без винетка, което си е почти 30 км.
      До твоето село опитах да стигна в събота и си беше преживяване Доста ти е близо, наистина. С право не искат винетка до там, че има доста за кърпене

Коментар

Изключително градско около 90%ми се връзва,а днеска ми направи впечатление че съм минал 60хил.
        Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Аз съм главно извънградско - 90%. Градското ми е много малко на седмица 20км, а за почти 2години гледам навъртях 40хил. на Марейката.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

Ами различно всеки месец. Иначе гласувах за 1/3. Преди години карах изключително извънградско. Сега така ми се подредиха нещата, че карам повече градско, всеки ден, рядко излизам от Белене с Бравото, по-често излизам със служебен транспорт. Е, сега ще врътна едни 1000-1200 километра извънградско за няколко дена. Иначе месечният пробег градко ми е не повече от 2000 км...

Коментар

Working...
            X