Аз в града карам, колкото да отида до бензиностанцията, или до съседния квартал при майка ми и баща ми, така че гласувах за над 85% извънградско, но сигурно е даже над 90%. И аз, като колегата по-горе, обичам да я опъна на дълго извънградско, ако може и без почивки, по 400-500 километра наведнъж, ми е най-добре. Спирането на кафе по бензиностанции, или по други безсмислени причини, само нарушават ритъма на пътуването и ме изнервят. Е, сега с бебето, няма как.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква част от пробега ви е извън града?
Collapse
X
-
карам основно извънградско...причините,едно,че града ни е малък и кой знае кола не е нужна,второ съм зает денем и предимно обикаляме със служебните кочини и ако имам някаква работа гледам дененм да я свърша...градското ми с моята е да ида до работа и да се прибера(това е километър в едната посока)и докато изляза от града на път за село...толкова,значи дори повече от 80% ми е извън градо,макар да гласувах от 60 до 80ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Предимно градско може би около 85-90% с личният ми автомобил, иначе всеки ден пътувам извънградско но със служебен .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар