Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква част от пробега ви е извън града?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каква част от пробега ви е извън града?

Една анкета, инициирана от разговор с колегата Emzo - Каква част от общият пробег на колата ви досега е направен извън града - по междуградски пътища, автомагистрали и др. ? За извънградско се считат всички пътища за които е необходима винетка. Моята откакто съм я купил е на около 18 000 , като от тях към 3 500 са извънградско, последните 1600 - през последния месец, но не от мен. Това са около 20 %

40 % някъде е извънградско.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Просто избягвам да карам в "лудницата". Оттам ми идва 50/50.
      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Предимно извънградско
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Предимно в града. Извън него - рядко, но все пак като пробег е значителен!

Коментар

Оги, не съм съгласен с определението, че извънградски път е само тоя с винетка.Пътят до моето село се води общински и за него не се иска винетка, но си е извънградско.Правилното определение е - път извън населените места, т.е. такъв на който максималната допустима скорост е 90 или повече км/ч.Аз карам основно извънградско, макар че гласувах за предпоследната категория. Ама то и в нашия град едно градско каране...

Коментар

половината и малко повече ми е извън града!
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Immortal написа:
                Оги, не съм съгласен с определението, че извънградски път е само тоя с винетка.Пътят до моето село се води общински и за него не се иска винетка, но си е извънградско.Правилното определение е - път извън населените места, т.е. такъв на който максималната допустима скорост е 90 или повече км/ч.Аз карам основно извънградско, макар че гласувах за предпоследната категория. Ама то и в нашия град едно градско каране...
                Особено си прав, но имах предвид - пътища които наистина са извън града, затова написах за винетката, иначе и в Софийска община има такива - например за близките села - Казичене, Бусманци, Подгумер... не се иска винетка, а пък пътят си е извънградско, от гледна точка на характера на шофиране - последна предавка, без светофари, постоянно скорост.. Но пък минаваш 3-4 км, и стига.... Затова така го написах за винетката. Кой как иска да го разбира де - извънградско (например София - Люлин )

Коментар

Почти само градско. Например тази година съм излизал извън София 3-4 пъти само.На срещата на форума, един път във Велико Търново и 1-2 пъти на ри6а.
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Да не се отклоняваме от темата, но не става дума за 3-4 км. Верно до моето село е 3 км, но то е първото по този път. Може да се стигне до Сливен без винетка, което си е почти 30 км.

Коментар

От понеделник имам 524 км градско ... САМО ... под 10 % ми е извънградското определено
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

19.23% извънградско.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Основно извънградско 60 - 80 % . А и предпочитам повече да пътувам на далечни растояния.
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

Някъде около 40 % е извънградското при мен
                            BRAVA 1,4 12V
                            Nissan Navara

Коментар

Working...
                            X