Една анкета, инициирана от разговор с колегата Emzo - Каква част от общият пробег на колата ви досега е направен извън града - по междуградски пътища, автомагистрали и др. ? За извънградско се считат всички пътища за които е необходима винетка. Моята откакто съм я купил е на около 18 000 , като от тях към 3 500 са извънградско, последните 1600 - през последния месец, но не от мен. Това са около 20 %
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква част от пробега ви е извън града?
Collapse
X
-
Оги, не съм съгласен с определението, че извънградски път е само тоя с винетка.Пътят до моето село се води общински и за него не се иска винетка, но си е извънградско.Правилното определение е - път извън населените места, т.е. такъв на който максималната допустима скорост е 90 или повече км/ч.Аз карам основно извънградско, макар че гласувах за предпоследната категория. Ама то и в нашия град едно градско каране...
Коментар
-
Immortal написа:Оги, не съм съгласен с определението, че извънградски път е само тоя с винетка.Пътят до моето село се води общински и за него не се иска винетка, но си е извънградско.Правилното определение е - път извън населените места, т.е. такъв на който максималната допустима скорост е 90 или повече км/ч.Аз карам основно извънградско, макар че гласувах за предпоследната категория. Ама то и в нашия град едно градско каране...
Коментар
-
Почти само градско. Например тази година съм излизал извън София 3-4 пъти само.На срещата на форума, един път във Велико Търново и 1-2 пъти на ри6а.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар