Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лукойл шипченски проход- Лъжат адски много с газта

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз винаги зареждам бензин от точно определена бензиностанция Лукойл. Вчера обаче заредих от тази на АМ Тракия, на първия километър която е. Абе първо ми се стори, че събра повече от обикновено и второ колата днес като я карам си е направо спъната. Така че дори и бензиностанциите на една и съща верига са различни. А тази на магистралата лятото винаги има опашки и явно правят допълнителни няколко милиона от шашми.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Миналата година бях пуснал подобна тема, ма не ми се търси сега...Тогава в 40-литровата бутилха наляха над 42 литра. Пак на ЛукОйл. Няколко дни след това на бира разговарях с момчето, което зареждаше, познаваме се. Беше категоричен, че не правят шашми, но не успя да ми отговори как в 40 литрова туба беше налял 42+ литра.

Коментар

Re: Лукойл шипченски проход- Лъжат адски много с газта

infineon написа:
        Бутилката колкото пъти съм я пълнил от празна повече от 26.7 -27 литра не е събирала, а тоя пича ми наля 35.62 литра и колонката продължаваше да отчита но го накарах да спре.
        Колега а в крайна сметка какво стана? Плати ли ги тия 35.62лтр?
        Brava 103HP
        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
          infineon написа:
          Бутилката колкото пъти съм я пълнил от празна повече от 26.7 -27 литра не е събирала, а тоя пича ми наля 35.62 литра и колонката продължаваше да отчита но го накарах да спре.
          Е има ли избор? То всеки ще каже, че е имал 20 литра, а са му сложили 30, пък бутилката му събира 40.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            Е има ли избор? То всеки ще каже, че е имал 20 литра, а са му сложили 30, пък бутилката му събира 40.
            Доколкото можем да съдим по думите на автора - става въпрос за 30-литрова бутилка, която е събрала 35 литра. А не за това че е имал 10 литра, и че са му наляли 35 литра в 40-литрова.

Коментар

style34 написа:
              miro2177 написа:
              infineon написа:
              Колега ако искам да се заяждам ,никога няма да ги платя тези 35 литра ,ако бутилката ми събира 27.Нали затова си има паспорт газовата уредба,там си пише колко е номиналния обем и полезния обем.Просто на мен никога не ми се е случвало да ми заредят повече от литър от това което ми пише на бутилката.Винаги ми събира 35 литра,ама винаги.Ако ми налеят обаче 42-43 литра ,хем ще ми се извиняват ,хем няма и да им платя.Че нали знаеш всички колко се плашат от господарите на ефира особенно ако са престижна верига бензиностанции :D
              Nissan Primera 1.6 16v P11
              ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

kantarev написа:
                .............
                Съгласен съм, че трябва да си търсим правата и да им се търси сметка. Но сме в България. За съжаление изхода от такива ситуации винаги е в полза на големия, лош монополист. "Господари на ефира" обикновено се занимават с доста кокошкарски истории. Мислите ли, че Лукойл ще позволят подобен репортаж? Мислите ли, че някой ще си позволи да го излъчи? Според мен - не. Дано да греша, но дори и да е така, разследването знаете до къде ще доведе, нали? Нещо като тук ще се получи http://insurance.profit.bg/news/?cat...id=65601Оги, прав си, грешката е моя.

Коментар

ventsi79 написа:
                  Честно да ви кажа,за година и половина зареждам бензин и газ предимно на Лукойл.При напълно празна бутилка с вместимост 30 литра са ми пълнили мах. 28.240 литра,по показание на колконката.По принцип би трябвало да не може да се напълни повече от 85-90 % от обема на бутилката,което прави 25.5-27 литра мах.Въпреки всичко разхода извънградско при средна скорост 100 км/ч е около 8.5 газ,с обикновена газова ...
                  Абсолютно! И аз съм така с разхода, дори по-малко извън града. Иначе моята събира 28 и там винаги ми ги чуква. Доволен съм от Лукойла на Горни Богров (посока Варна). Но на този на Константин Величков много е зле газта. 3-4 пъти съм сипвал там и си мислех, че си внушавам, но наистина душа бере. Иначе единствения път когато са ми пълнили мноого яко бутилката беше у Варна миналата година. До нас там има едно ОМВ и тръгвам аз на път и му викам до горе. Сипва, сипва, сипва, аз си бях влязъл да си купувам някви мизерии сладките вътре и накрая гледам бележката и колонката как оня е натикал 33 литра при 30 литра бутилка и съвместимост 27 да кажем и като сложиш, че имаше поне 2 литра в нея преди това.... Очите ми станаха като топчета за голф, ама бързах и нямах време да се разправям.
                  Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

sd

Има го и това,че може нивомера да е развален.т.е да не изключва на тези 80 % от обема.
                    Nissan Primera 1.6 16v P11
                    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

здр

И аз съм си патил от тези уж престижни бензиностанции.Като купих колата зареждах само на ОМВ но уви като ми цапна един невероятен разход започнах само на петрол и .. ето ти промяната.Моей да е малко по скъпа но и колата върви добре и разхода ми е нормален.От лукоил за сега съм с добри впечатления но там зарейдам рядко.Също и от шел съм доволен.Относно манипулирането на показанието на колонката тук в Свищов имаме една бензиностанция .. отива един приятел с туба от минерална вода Банкя(не е реклама) и вика "налей че колаат на сухо немога да я докарам до тук" и онзи сабра 12.4литра в тази 10Л. туба ... и казва колко пари и аз и моя човек седим и чакаме обяснение.Сигурно щяхме да се разправяме ако не беше глупотията на работника.Каза че водата и бензина са различни течности и не се измерват по един и същи начин.Предпочетохме да си тръгнем отколкото да чуем още подобни глупости.Нямаше смисъл от спорене.
                      Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
                      http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

Коментар

Re: здр

super_s написа:
                        И аз съм си патил от тези уж престижни бензиностанции.Като купих колата зареждах само на ОМВ но уви като ми цапна един невероятен разход започнах само на петрол и .. ето ти промяната.Моей да е малко по скъпа но и колата върви добре и разхода ми е нормален.От лукоил за сега съм с добри впечатления но там зарейдам рядко.Също и от шел съм доволен.Относно манипулирането на показанието на колонката тук в Свищов имаме една бензиностанция .. отива един приятел с туба от минерална вода Банкя(не е реклама) и вика "налей че колаат на сухо немога да я докарам до тук" и онзи сабра 12.4литра в тази 10Л. туба ... и казва колко пари и аз и моя човек седим и чакаме обяснение.Сигурно щяхме да се разправяме ако не беше глупотията на работника.Каза че водата и бензина са различни течности и не се измерват по един и същи начин.Предпочетохме да си тръгнем отколкото да чуем още подобни глупости.Нямаше смисъл от спорене.
                        И тъй просто сте си тръгнали!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Направо не е за вярване - скубят ви като кокошки, ама той глупав, няма да спорим с него - ще си платим като поп.... може да се поспори кой е глупав в случая. До сега не съм усетила да ме лъжат, но няма и как, след като не зареждам в туби. Може някой ден да си направя такъв експеримент.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

еле

Човека е от село близо до Свищов.той идея си няма за какво става дума.така са му казали това и повтаря.сега да се разправяме за 5 лв не си заслужава.на другите места колко повече ни лъжат и си траем та за 5 лева да им падаме на нивото не си заслужава.
                          Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
                          http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

Коментар

Working...
                          X