Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лукойл шипченски проход- Лъжат адски много с газта

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лукойл шипченски проход- Лъжат адски много с газта

Ааа да ви се оплача колеги.Досега си мислех че лукойл са свестни бензиностанции ама вече си промених мнението.Вчера си сипвам газ на бензиностанцията им на шипченски проход и му викам на пича догоре.Бутилката колкото пъти съм я пълнил от празна повече от 26.7 -27 литра не е събирала, а тоя пича ми наля 35.62 литра и колонката продължаваше да отчита но го накарах да спре.На другите газстанции като сипвам се чува шум като минава газта в бутилката а тука нищо не се чуваше Подобно нещо ми се случи преди веднъж пак на лукоийл в бургас ама там ми сипаха 32 литра и спря и го отдадох на това че там налягането им беше 15 Атмосфери.Супер ме е яд на тия тиквеници че лъжат така.Пък и незнам дали не си внушавам ама с тая газ ако не я вкарам в обороти хич не върви.Въпросната бензиностанция е до сервиза на ASPO. Днеска написах мейл до централата им интересно ми е какво ще ми отговорят. ПС. Гледам че са ми отговорили и ми предлагат в мое присъствие да замерят точноста на колонката.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Аз също не съм доволен от тез Лукойл. Тез карти дето предлагат и залъгват с 5 стотинки отстъпка си ги вземат като лъжат то е ясно. Аз си карам на бензин и веднъж сипах в Дружба 2 на Лукойла за 20лв и като видях как върви колата нямах търпение да ги изгоря тез 20лв . Аз лично съм супер доволен от Петрол. Точно с/у нас има тяхна бензиностанция и ми е супер удобна.

Коментар

къде има лукойл в дружба 2? в дружба 1 има но за дружба 2 незнам

Коментар

rosi написа:
        къде има лукойл в дружба 2? в дружба 1 има но за дружба 2 незнам
        По пътя от Дружба 1 към 28 ДКЦМежду другото, мен един път също ме треснаха, само че с бензин. Случката стана една неделя на Ромпетрола в Сопот, на 100-на км. от София.
        N.Y. State of Mind

Коментар

тази я знам защото живея в блока до нея но в дружба 2 не знам да има и затова попитах, там с бензина нямам проблем но на ОМV eхе купон колата не върви а аз се нервя и слизам замаяна от мирис на бензин Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

Re: Лукойл шипченски проход- Лъжат адски много с газта

infineon написа:
            Бутилката колкото пъти съм я пълнил от празна повече от 26.7 -27 литра не е събирала, а тоя пича ми наля 35.62 литра и колонката продължаваше да отчита но го накарах да спре.
            А аз пък питам - Защо го накара да спре? Нека да се бяха напълнили 200-300 литра,и тогава да стане големия смЕх. Или дай боже 1 ТОН !!!

Коментар

ogi28b написа:
              infineon написа:
              Бутилката колкото пъти съм я пълнил от празна повече от 26.7 -27 литра не е събирала, а тоя пича ми наля 35.62 литра и колонката продължаваше да отчита но го накарах да спре.
              А аз пък питам - Защо го накара да спре? Нека да се бяха напълнили 200-300 литра,и тогава да стане големия смЕх. Или дай боже 1 ТОН !!!
              На 40 литра го спират
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

На петрол газчицата е супер.
                1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

еми и на 40 да го спират - ако бутилката е с физически обем 30 литра, и работен 24-25 - пак се получава

Коментар

ogi28b написа:
                    еми и на 40 да го спират - ако бутилката е с физически обем 30 литра, и работен 24-25 - пак се получава
                    Пак нищо няма да стане.Ще се оплаче,ще му кажат че колонката е явно повредена и до там ... За тва като знам че бутилката ми побира 26-27 литра си казвам да ми зареди 25 литра и готово.Не че не може пак да те преметнат ...
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                      ogi28b написа:
                      Пак нищо няма да стане.Ще се оплаче,ще му кажат че колонката е явно повредена и до там ... За тва като знам че бутилката ми побира 26-27 литра си казвам да ми зареди 25 литра и готово.Не че не може пак да те преметнат ...
                      както на булка 26-27л сипват 35л така и като им кажеш да ти сипат 25л то на колонката ще ги покаже, ама в бутилката дали ще са толкова ?
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

ogi28b написа:
                        infineon написа:
                        И да стане една от многото други причини да се увеличи цената на газта заради прекаленото потребление ли ? :D
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

rosi написа:
                          тази я знам защото живея в блока до нея но в дружба 2 не знам да има и затова попитах, там с бензина нямам проблем но на ОМV eхе купон колата не върви а аз се нервя и слизам замаяна от мирис на бензин Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                          После от поликлиниката като свиеш наляво и по шипченски проход пак има една, вдясно се пада, може нея да имат предвид.
                          N.Y. State of Mind

Коментар

Честно да ви кажа,за година и половина зареждам бензин и газ предимно на Лукойл.При напълно празна бутилка с вместимост 30 литра са ми пълнили мах. 28.240 литра,по показание на колконката.По принцип би трябвало да не може да се напълни повече от 85-90 % от обема на бутилката,което прави 25.5-27 литра мах.Въпреки всичко разхода извънградско при средна скорост 100 км/ч е около 8.5 газ,с обикновена газова ...
                            Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
                            ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
                            ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
                            ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

И аз един път ядох дървото на Лукойл в началото на Ахелой.На 28 литра бутилка ми събраха 35 На въпроса ми ’’как стана т’ва бре Танасе?’’Почна да ми обяснява че било зима и газта се свивала и тн.. За мен има само едно разумно обяснение-Хари Потър работи за Лукойл,научил ги е на едни магии....мамата си трака Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                              X