d1lar4e7o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гражданска отговорност ?!
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
d1lar4e7o написа:Имам 3коли,но и трите нямат каско и не мсиля да иматFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Valiosport написа:TAIF написа:Valiosport написа:Аз не съм правил моята изтече преди 10 дена. Колко ли ще е за типото за цялата годинаFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
snake написа:d1lar4e7o написа:Princo написа:И постепенно хората ще се откажат от каско ...Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6
Коментар
-
d1lar4e7o написа:snake написа:d1lar4e7o написа:Princo написа:И постепенно хората ще се откажат от каско ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
d1lar4e7o написа:Аз по принцип не карам кола за 2-3бона,по принцип изобщо не карам ФИАТ,мой роднина кара фиат и се регистрирах във Форума защото има много полезни теми който са ми отполза при ремонт.Мойта кола е за над 10бона и няма каско,да чукна на дърво,до сега нищо не е ставалоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
snake написа:Точно това пунто 1.4 98 г. от подписа ти (fiat punto 1.4i 98godina vsi4ki ekstri) едва ли струва 10 бона. Иначе и моята кола струва 30 бона, но е в ... магазина .Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Humppa
Vladim написа:snake написа:Точно това пунто 1.4 98 г. от подписа ти (fiat punto 1.4i 98godina vsi4ki ekstri) едва ли струва 10 бона. Иначе и моята кола струва 30 бона, но е в ... магазина .
Коментар
-
Аз си правих онлайн на бг имоти, с всичко на моята 115кс/ 1.9 излезе 160лв с доставката, бембяна карта снея, и всичко останало. В SDI. Нямах време да обикалям честно казано, иначе един познат разправяше за по-ниск а сума при него, и разликата беше като 10лв. То сигурно докатго отида до него щях да изхабя 5лв т.е. едни 20-50лв разлика ми се струват ок за разкарване. В германия застраховката не е ли...800 евро....Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
[quote="Humppa"][quote="Vladim"]snake написа:Аз пък се зачувдвам това хлапе наистина ли има 3 коли по над 10 бона... Или са на тате... Пък и колите над 10 бона, особено ако са от прословуа немска марка хич не се чупят, за това и четенето на полезни теми за ремонти във ФИАТ форума е безмислена кауза...Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6
Коментар
-
в крайна сметка в какви цени варира каското,за коли като нашите на по 10-15 години с пазарна цена 2500-4500 ...някой да се похвали,който има каксо,какви пари му излиза и на вноски как се процедира...Защото колкото и да ми парадират тук псевдоразбирачи,като ударих служебната кола на никой не му дремеше,защото си има каско,отидох,заведох щетата,писахме на паркинг,че не знам какво е станало и застрахователя си свърши работата...писаха малко повече отколкото и имаше(една врата отгоре,нали и застрахователя хляб трябва да яде) какви са им далаверите със сервиза не ми пука,важното е,че за една седмица колата бе като нова и каското си пое всичко! Само за сведение един ремонт на колата би ми излязъл груби сметки към 400лв...ако и каското е в тия рамки,един лек инцидент и се избива,да не говорим,ако те отнесат и колата е тоталка!!! Аз нямам каско и винаги ме е страх да не стане нещо,щото много ще боли,за съжаление единствената причина да съм без каско,че не мога да си го позволя,но като се замисля някой напели ли ме колко би излязло и май по-добре да правя каско овреме Кажетре все пак,примерно за моята кола,12 годишна мареа тд100 примерно ако оценката и е около 3 бинки,колко би било каското ми???ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:в крайна сметка в какви цени варира каското,за коли като нашите на по 10-15 години с пазарна цена 2500-4500 ...някой да се похвали,който има каксо,какви пари му излиза и на вноски как се процедира......Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
благодаря за отговоряа колега,много ми помагаш,имам една питанка а и няма да отказа опиота на други колеги с техните застрахопвки...Въпроса ми е кой определя застрахователнатра оценка? При самия застраховател ли се прави това и как точно е процедурата,гледат и нещо или просто те питат за каква сума ще я застраховаш?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
В някои застрахователни компании оценката е по каталога Шваке, макар че винаги има възможност за намеса в определени граници и на съответния агент, с който си контактуваш. В други компании работят по пазарна цена, каквото и да означава това и откъдето и да се снабдяват с тази информация. Последната ми застраховка е уж по пазарна цена, макар да знаем, че тези коли не струват толкова. Познавам се с агента разбира се, не бих сключил застраховка в компания, в която нямам доверен човек.Сега някой от бранша може и да ме обори, но аз пиша въз основа на опита си - вече 5 години правя каско на различни коли, лични и служебни.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар