Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гражданска отговорност ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хи-хи-хи, Торнадо, много свежа идея. затрахователите ще дръпнат Но на пук на тестовете, системата "наш човек" в БГ работи безотказно.

Коментар

И постепенно хората ще се откажат от каско ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Tornado написа:
        Време е да спретнат един тест при сключването на ГО в който да има въпроси за интелигентност,грамотност и познаване на правилника.Ще има доста интересни резултати определено които трябва да се таксуват много в повече.
        Тук бъбриме за ГО-то А от КАСКО се отказах още в първият полусезон на Бравото в БГ.

Коментар

Интересно ми е някой има ли наблюдения как вървят цените при такситата.То там ако ги подкарат на рискови групи и брой актове......
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Само като си помисля и изтръпвам.Няма такава пасмина като таксиджийте, да не говорим за "шофьорите" на маршрутки по Софийско!В обществен транспорт да ме возят само с краката напред, тогава няма да ми пука!

Коментар

TAIF написа:
              Повярвай ми не навсякъде е така. За пример отново давам Гермаания или Англия (източник Доц. д-р Боян Илиев- който ми преподава в университета) та значи идеята е следната.Застраховка ГО в тези държави се изчислява освен на база ПТП който е направил (или не) водача през изминалата година, така и на база шофьорския стаж на лицето. Допълнително за там е следното:Ако например има ме една съвкупност от 10 автомобила няма занчение какви, 3 от тези са ФИАТ ТЕМПРА, 3 ПУНТО, 2 ТИПО и т.н. та водачите правили най-много произшествия ще заплатят най високи застрахователни премии като най рискова съвкупност (независмо от това дали са се одарили 2-ма а третият е карал по най-примерния начин). Разработването на една застрахователна програма струва на компанията от порядъка на 2 млн. евро (това е само за разработката не включва потдръжката). Само си представете целият обем от коли и модефикации на пазара който трябва да поеме и непрекъснато да се упгрейтва. Сега може би ви става ясно защо 1 застраховка ГО в тези държави може да стигне 3 000 евео че и повече. Не забравяйте също и за лимита за който споменх по-горе.
              Знам, но изглежда съм пропуснал да го напиша P.S.: Доц. д-р Б.Илиев също имаше няколко лекциии с нашата група, но основно лекции имахме при гл. ас. д-р Ж.Христозов.
              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

FIRE 8V написа:
                TAIF написа:
                Повярвай ми не навсякъде е така. За пример отново давам Гермаания или Англия (източник Доц. д-р Боян Илиев- който ми преподава в университета) та значи идеята е следната.Застраховка ГО в тези държави се изчислява освен на база ПТП който е направил (или не) водача през изминалата година, така и на база шофьорския стаж на лицето. Допълнително за там е следното:Ако например има ме една съвкупност от 10 автомобила няма занчение какви, 3 от тези са ФИАТ ТЕМПРА, 3 ПУНТО, 2 ТИПО и т.н. та водачите правили най-много произшествия ще заплатят най високи застрахователни премии като най рискова съвкупност (независмо от това дали са се одарили 2-ма а третият е карал по най-примерния начин). Разработването на една застрахователна програма струва на компанията от порядъка на 2 млн. евро (това е само за разработката не включва потдръжката). Само си представете целият обем от коли и модефикации на пазара който трябва да поеме и непрекъснато да се упгрейтва. Сега може би ви става ясно защо 1 застраховка ГО в тези държави може да стигне 3 000 евео че и повече. Не забравяйте също и за лимита за който споменх по-горе.
                Знам, но изглежда съм пропуснал да го напиша P.S.: Доц. д-р Б.Илиев също имаше няколко лекциии с нашата група, но основно лекции имахме при гл. ас. д-р Ж.Христозов.
                Колега а къде си учил? Да не би случайно ВУЗФ да си завършил? :D
                FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

TAIF написа:
                  Да, даже се познаваме, но в момента изглежда не можеш да сетиш
                  Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                  Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                  Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                  Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

FIRE 8V написа:
                    TAIF написа:
                    Да, даже се познаваме, но в момента изглежда не можеш да сетиш
                    Сигурен ли си, че не мога де се сетя Веско ?

Коментар

Аз не съм правил моята изтече преди 10 дена. Колко ли ще е за типото за цялата година
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
                        Аз не съм правил моята изтече преди 10 дена. Колко ли ще е за типото за цялата година
                        Зависи от кубиците, от това да ли си имал ПТП в последните години и разбира се кум коя компания ще се застраховаш и кавко ще застраховаш (има предвид всички места ли само твоето и т.н.). Ползвай калкулатора който е на линк по-горе в темата.

Коментар

TAIF написа:
                          Valiosport написа:
                          Зависи от кубиците, от това да ли си имал ПТП в последните години и разбира се кум коя компания ще се застраховаш и кавко ще застраховаш (има предвид всички места ли само твоето и т.н.). Ползвай калкулатора който е на линк по-горе в темата.
                          Ами типото е 1.8 над 100 коня го водят
                          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Днес поднових гражданската. 162 лв. пише на полицата, платих 150 лв.-мълчалив бонус го нарекоха.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

на Пунтьо гражданската - 151 лв. в Лев инс - миналата седмица я платих....
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Princo написа:
                                И постепенно хората ще се откажат от каско ...
                                Имам 3коли,но и трите нямат каско и не мсиля да имат
                                Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6

Коментар

Working...
                                X