Хи-хи-хи, Торнадо, много свежа идея. затрахователите ще дръпнат Но на пук на тестовете, системата "наш човек" в БГ работи безотказно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гражданска отговорност ?!
Collapse
X
-
Humppa
-
И постепенно хората ще се откажат от каско ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Humppa
Tornado написа:Време е да спретнат един тест при сключването на ГО в който да има въпроси за интелигентност,грамотност и познаване на правилника.Ще има доста интересни резултати определено които трябва да се таксуват много в повече.
Коментар
-
Humppa
Само като си помисля и изтръпвам.Няма такава пасмина като таксиджийте, да не говорим за "шофьорите" на маршрутки по Софийско!В обществен транспорт да ме возят само с краката напред, тогава няма да ми пука!
Коментар
-
TAIF написа:Повярвай ми не навсякъде е така. За пример отново давам Гермаания или Англия (източник Доц. д-р Боян Илиев- който ми преподава в университета) та значи идеята е следната.Застраховка ГО в тези държави се изчислява освен на база ПТП който е направил (или не) водача през изминалата година, така и на база шофьорския стаж на лицето. Допълнително за там е следното:Ако например има ме една съвкупност от 10 автомобила няма занчение какви, 3 от тези са ФИАТ ТЕМПРА, 3 ПУНТО, 2 ТИПО и т.н. та водачите правили най-много произшествия ще заплатят най високи застрахователни премии като най рискова съвкупност (независмо от това дали са се одарили 2-ма а третият е карал по най-примерния начин). Разработването на една застрахователна програма струва на компанията от порядъка на 2 млн. евро (това е само за разработката не включва потдръжката). Само си представете целият обем от коли и модефикации на пазара който трябва да поеме и непрекъснато да се упгрейтва. Сега може би ви става ясно защо 1 застраховка ГО в тези държави може да стигне 3 000 евео че и повече. Не забравяйте също и за лимита за който споменх по-горе.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
FIRE 8V написа:TAIF написа:Повярвай ми не навсякъде е така. За пример отново давам Гермаания или Англия (източник Доц. д-р Боян Илиев- който ми преподава в университета) та значи идеята е следната.Застраховка ГО в тези държави се изчислява освен на база ПТП който е направил (или не) водача през изминалата година, така и на база шофьорския стаж на лицето. Допълнително за там е следното:Ако например има ме една съвкупност от 10 автомобила няма занчение какви, 3 от тези са ФИАТ ТЕМПРА, 3 ПУНТО, 2 ТИПО и т.н. та водачите правили най-много произшествия ще заплатят най високи застрахователни премии като най рискова съвкупност (независмо от това дали са се одарили 2-ма а третият е карал по най-примерния начин). Разработването на една застрахователна програма струва на компанията от порядъка на 2 млн. евро (това е само за разработката не включва потдръжката). Само си представете целият обем от коли и модефикации на пазара който трябва да поеме и непрекъснато да се упгрейтва. Сега може би ви става ясно защо 1 застраховка ГО в тези държави може да стигне 3 000 евео че и повече. Не забравяйте също и за лимита за който споменх по-горе.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:Колега а къде си учил? Да не би случайно ВУЗФ да си завършил? :DFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Valiosport написа:Аз не съм правил моята изтече преди 10 дена. Колко ли ще е за типото за цялата годинаFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:Valiosport написа:Аз не съм правил моята изтече преди 10 дена. Колко ли ще е за типото за цялата годинаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар