Днес ходих да си правя гражданска отговорност на пунтака 1.1 двигател - 160 лв и 30 ст. Какви са тези цифри ?! И ми казаха, че в началото на Юли са ги вдигнали ( била е за моя автомобил 120 лв.) Всичко се вдига само не и парите които взимаме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гражданска отговорност ?!
Collapse
X
-
Re: Гражданска отговорност ?!
staik написа:Днес ходих да си правя гражданска отговорност на пунтака 1.1 двигател - 160 лв и 30 ст. Какви са тези цифри ?! И ми казаха, че в началото на Юли са ги вдигнали ( била е за моя автомобил 120 лв.) Всичко се вдига само не и парите които взимамеEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
-
Колега парите който си платил са нищо!!! Повярвай ми занимавах се известно време със застраховки и нещата ще се влошават (в смисъл парите за застраховка ще нарастват). За пример застрахователната система в германия няма ограничения в иска който може да се предяви при евентуални нанесени щети (не зависимо какво си потрошил или недай боже КОГО?) а тук са има 200 000лв. нещо което е нереално. Пък и да знаете за някого който е убит при катастрофа или осъкатен и да е получил толкова пари кръвнина или дори на половината??? Системата там е БОНУС-МАЛУС а огромно влияние оказва и какви тунинги имаш по колата и въобще каква кола караш (в смисъл колко популярна е тя в черните списъци на техния КАТ) Да речем караш Голф и Рено на пример. Ако колите са с едни и същи параметри, но статистически гофовете имат повече ПТП-та независимо от това че ти нямаш, пак ще платиш повече!!!Забравих че някой гражански там струват повече от колите който караме!!! Но пък и заплатите са доста по големи!! :D Съвет от мен за всички на който гражданската изтича малко преди декември, подновете я по рано защото ако забелязвате цените всяка новагодина скачат... ма това са критерии заложени знаете от кого.ето тук може да проверите моментите цени за всички лицензирани засрахователиhttp://www.sdi.bg/onlineInsurance/?g...FYwVzAodHlftmQ това не е реклама на застрахователния дилър!!!FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
На този калкулатор нещо му нямам доверие.Говоря специално за Дженерали.Моята застраховка я правих там и е 160лв.Преди месец се обадих на познат който работи там за да го питам колко струва в момента застраховката за идентичен автомобил.Направо ме разпита за данните на собственика(възраст,адрес,предишни застраховки при тях и тн)Колата е регистрирана на дама на 25 години и цената която ми каза беше около 240лв. Питах го защо има такава голяма разлика между моята и нейната застраховка и отговора беше-"тъй като собственика се води рисков водач и тн..цената за нея е 240,ако ти решиш за теб е 160 лв.Имало значение годините на собственика и още куп фактори от които се определяли цените"Накрая ме посъветва ако иска да си направи евтина застраховка да отиде в Левинс.За това им нямам доверие на разните калкулатори в нета.Очакваш едно, а се оказва съвсем друго.
Коментар
-
Питах го защо има такава голяма разлика между моята и нейната застраховка и отговора беше-"тъй като собственика се води рисков водач и тн..цената за нея е 240,ако ти решиш за теб е 160 лв.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:Ето за това иде реч. Дженерали и Алианц използват малко странни за на системи за калкулиране на застраховката. Това се използва и на запад и общо взето скоро всички ще преминат на тази система. БОНУС-МАЛУС. За едни добро за други дърво, зашото обикновенно малуса е доста по-голям от бонуса :DFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Humppa
Добре де, нали шофьорът е важен. Аз като немога да карам, няма да мога да карам еднакво нито Пунто, нито нещо, човъркано от екипа на Брабус...
Коментар
-
FIRE 8V написа:TAIF написа:Ето за това иде реч. Дженерали и Алианц използват малко странни за на системи за калкулиране на застраховката. Това се използва и на запад и общо взето скоро всички ще преминат на тази система. БОНУС-МАЛУС. За едни добро за други дърво, зашото обикновенно малуса е доста по-голям от бонуса :DДобре де, нали шофьорът е важен. Аз като немога да карам, няма да мога да карам еднакво нито Пунто, нито нещо, човъркано от екипа на Брабус...FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
chandler написа:аз пък преди 2 дена си направих гражданска и автокаско наведнъж. така ГО ми излезе точно 135 лв. за колата от подписа. компанията е Армеец, за 1 път стъпвам там, че да видим.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
За Армеец - или добро или нищо, особено за каското. Няколко пъти съм казвал: идват оглеждат колата, ако е необходими си я товарят на пътна помощ, оправят я, викат те за подпис и си я взимаш. Трябва да ме черпят за реклама Калкулатора на sdi е точен - няколко пъти съм поръчавал застроховки. Единия път даже беше по-ниска цената с 10лв на гражданската от обявеното.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Питах го защо има такава голяма разлика между моята и нейната застраховка и отговора беше-"тъй като собственика се води рисков водач и тн..цената за нея е 240,ако ти решиш за теб е 160 лв.Имало значение годините на собственика и още куп фактори от които се определяли цените"Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар