Та карам си вчера с жената за да празнуваме.. На един светофар - на кръствището на бул. България и бул. Гоце Делчев заставаме две коли - аз и един Кадет ГСИ. Онзи го гледам че нещо много нервничи и брам 10 см на пред и аз я.. оп пак до него... Светофара светва зелено, чуват се ревове на двигател - моя и онзи тръгваме - аз тръгнах перфектно и този точно до мен в един момент тръгваме. Първа скорост я изцедих до край -около 6500, този стои плътно до мен, удрям втора, усещам колата как ми се носи съвсем леко преднизата отпуснах за момент пеладлчето на газта и пак до ламаринката и тази кола като зацепи и виждам как вече изоставя на зад, 6500об, от там трета и педала до ламарината и вече го виждам дори на задното огледало как пича много гадно му стана и се отказа след като изостана 20-на метра и му пуснах аварийките да го нервирам още Представям си като е видял емблемата на италиански производител се надъхал отначало ама след това като имаше възможност да я гледа само тази на багажника от зад му стана тъжно.. На следващия светофар - на борово застана зад мен на сфетофара и въобще не се заяде вече и аз си карах съвсем нормално и той зад мен си караше и така свърши всичко... Това беше първата ми случка с Ланчата и съм мнооого доволен.. п.п. А цялата история сталана защото жена ми която се вози до мен е видяла жената на човека от GSI-то да дъвчи дъвка като някоя к...а да мляска и се издразнила и и се излезила. Е да ама аз не разбрах какво е станало докато не се успокоиха нещата и тя реши да ми каже. И онзи явно е искал да се покаже на голям "мъж" пред девойката му ама нещо не стана
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Едно GSI в историята...
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар