Здравейте колеги.Още от снощи съм се запалил покрай мачовете на бг отборите е Европа. Та си мислех да спретнем една темичка за това кой какви шансове има :D предвид невероятното ниво на футбола у нас. Та почваме... по ред на номерата да няма сърдити!1. Левски - ФК Баку /0:0/ в първия мач - Левски не игра силно, но не бше и чак толкова зле. Днес си мисля, че макар и с малко може да бъде считан за фаворит, защото е домакин. Нека обаче не забравяме, че при гол за Баку, сините трябва да отбележат 2.2. ДЕРИ Сити - ЦСКА /0:1/ в първия мач - Червените също не се представиха на нивото на което феновете са свикнали да ги наблюдават. Все пак си мисля, че с аванса от един гол който постигнаха в първия мач, няма да има проблем с отстраняването на скромния тим на ДЕРИ.3. Черноморе - ПСВ Айнтховен - /0:1/ Въпреки обсадата на която беше подложен отбора при гостуванео си в Холандия, допусна само 1 гол, при това доста нелеп и в 93 мин. Моряците поне според мен се представиха най-достойно от всички, предвид класата на съперника. Отстраняване на ПСВ не е невъзможно но е доста трудна задача.4 Литекс - съжалявам момчето още не сте играли :D УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой ще продължи? - за феновете на футбола!!!
Collapse
X
-
Левски ще продължи трудно и доста измъчено.Пожелавам им го въпреки че съм от ЦСКА.За червените-мисля че нямат да имат проблеми,поне едно 1:2 могат да победят.Черно Море-Алекс е контузен за съжаление,но много ми се иска да ги отупат тия от ПСВ.Имат характер и с повечко късмет/досега им липсваше/.Дано.Успех на всички български отбори.
-
Humppa
Дори и да продължат нашите "грандове" с резултати от сорта "едно" на "мъка", аз смятам,че тяхното място не е там! Въобще нямаме футбол за Европейските турнири. Не ми се иска Левски да продължи, защото Батков ще гушне 7-8 милиона евро и за футбол, терени и играчи - студена вода. Не ми се иска ЦСКА да продължи, защото горките червени (на които съм привърженик) са толкова затънали в ла*ната, че само Европа им трябва. Искам да продължат Черно море, защото единствено те показват някакъв възход, докато другите отбори почиват на стара слава...И все пак: УСПЕХ!
Коментар
-
Humppa написа:Не ми се иска Левски да продължи, защото Батков ще гушне 7-8 милиона евро и за футбол, терени и играчи - студена вода.
Коментар
-
LiGuru написа:Humppa написа:Не ми се иска Левски да продължи, защото Батков ще гушне 7-8 милиона евро и за футбол, терени и играчи - студена вода.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Humppa
-
noriaga написа:LiGuru написа:Humppa написа:Не ми се иска Левски да продължи, защото Батков ще гушне 7-8 милиона евро и за футбол, терени и играчи - студена вода.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
абре пич,ти някога тренирал ли си нещо освен "задклавиатурно сърфиране",че говориш така? 1 на 60 искал да играе а останалите искали снимки и кеш Ти ме уби...говорим за ФУТБОЛ ,не за любимата ви чалга Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Хлапетиите тичат след топката за някой лев...сигурно и 6-7 според теб,чакат накрая на мача бонбонки ,инъче няма да играят следващия мач и ще има стачки Айде сега по темата- Някой гледам пак са акали без да мислят...- Левски вече победи за нещастие на всички доколкото рабирам АЗ видях това което искам-желание за игра,желание за победа,себераздаване докрай,жертвоготовност заради крайната цел,сплотеност,дух на победител.....Неща които за съжалние цска не показа в първата си среща в Европа и се опасявам,че това може да им коства много...Пожелоавам им да победят и да продължат,пожелавам успех на морските,макар,че при тях е малко невъзможно вече...иска ми се един отбор в груповата фаза на ШЛ и още два в лига европа...за съжаление реалностите са такива,че по-реално изглежда два отбора в лига Европа...Това е пътят трябва да се върви от всички ЗАЕДНО...Защото коефициент правят всички за България Може всички да плюете състонието на футбола ни,но той далеч,не е толкова зле,колкото го представят всички медии Защото за разлика от вас,аз помня когато България имаше право САМО на два отбора и то в купата на уефа,за ШЛ не ни даваха да си помислим...Сега имаме 1 отбов борещ се за ШЛ и ТРИ...повтарям 3 за уефа и всичко това допринесоса всички евроучастници и ми се иска да продължават да допринсят!!! Защото колкото и някой да плюят от вас постигнатото от отбора на "ония другите" АЗ изживях победите над Киево,Удинезе,Оксер,Хееренвеен...още настръхвам сещайки се ония моменти,пред очите ми рамо до рамо Дрогба и Емил Ангелов слушат химна на ШЛ...Георги Петков се здрависва с Чех или пък Роналдиньо надбягва Миланов!!! Да загубихме в тези мачове,но ние феновете спечлихме нещо невероятно,това което някои от вас никога няма да изпитат-чувството,че поне за 90 не сме на едно ниво с италианци,французи,немци,испанци,англичаниex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:абре пич,ти някога тренирал ли си нещо освен "задклавиатурно сърфиране",че говориш така? 1 на 60 искал да играе а останалите искали снимки и кеш Ти ме уби...говорим за ФУТБОЛ ,не за любимата ви чалга Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Хлапетиите тичат след топката за някой лев...сигурно и 6-7 според теб,чакат накрая на мача бонбонки ,инъче няма да играят следващия мач и ще има стачкиFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
България 1 останалия свят 0.Доволен съм естественно като всеки левскар. Напълно неочаквано за мен отборът показа характер - могло значи...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
paralesa написа:... Да загубихме в тези мачове,но ние феновете спечлихме нещо невероятно,това което някои от вас никога няма да изпитат-чувството,че поне за 90 не сме на едно ниво с италианци,французи,немци,испанци,англичаниTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар