Здравейте колеги.Още от снощи съм се запалил покрай мачовете на бг отборите е Европа. Та си мислех да спретнем една темичка за това кой какви шансове има :D предвид невероятното ниво на футбола у нас. Та почваме... по ред на номерата да няма сърдити!1. Левски - ФК Баку /0:0/ в първия мач - Левски не игра силно, но не бше и чак толкова зле. Днес си мисля, че макар и с малко може да бъде считан за фаворит, защото е домакин. Нека обаче не забравяме, че при гол за Баку, сините трябва да отбележат 2.2. ДЕРИ Сити - ЦСКА /0:1/ в първия мач - Червените също не се представиха на нивото на което феновете са свикнали да ги наблюдават. Все пак си мисля, че с аванса от един гол който постигнаха в първия мач, няма да има проблем с отстраняването на скромния тим на ДЕРИ.3. Черноморе - ПСВ Айнтховен - /0:1/ Въпреки обсадата на която беше подложен отбора при гостуванео си в Холандия, допусна само 1 гол, при това доста нелеп и в 93 мин. Моряците поне според мен се представиха най-достойно от всички, предвид класата на съперника. Отстраняване на ПСВ не е невъзможно но е доста трудна задача.4 Литекс - съжалявам момчето още не сте играли :D УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!

Коментар