Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой ще продължи? - за феновете на футбола!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой ще продължи? - за феновете на футбола!!!

Здравейте колеги.Още от снощи съм се запалил покрай мачовете на бг отборите е Европа. Та си мислех да спретнем една темичка за това кой какви шансове има :D предвид невероятното ниво на футбола у нас. Та почваме... по ред на номерата да няма сърдити!1. Левски - ФК Баку /0:0/ в първия мач - Левски не игра силно, но не бше и чак толкова зле. Днес си мисля, че макар и с малко може да бъде считан за фаворит, защото е домакин. Нека обаче не забравяме, че при гол за Баку, сините трябва да отбележат 2.2. ДЕРИ Сити - ЦСКА /0:1/ в първия мач - Червените също не се представиха на нивото на което феновете са свикнали да ги наблюдават. Все пак си мисля, че с аванса от един гол който постигнаха в първия мач, няма да има проблем с отстраняването на скромния тим на ДЕРИ.3. Черноморе - ПСВ Айнтховен - /0:1/ Въпреки обсадата на която беше подложен отбора при гостуванео си в Холандия, допусна само 1 гол, при това доста нелеп и в 93 мин. Моряците поне според мен се представиха най-достойно от всички, предвид класата на съперника. Отстраняване на ПСВ не е невъзможно но е доста трудна задача.4 Литекс - съжалявам момчето още не сте играли :D УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!
    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Левски ще продължи трудно и доста измъчено.Пожелавам им го въпреки че съм от ЦСКА.За червените-мисля че нямат да имат проблеми,поне едно 1:2 могат да победят.Черно Море-Алекс е контузен за съжаление,но много ми се иска да ги отупат тия от ПСВ.Имат характер и с повечко късмет/досега им липсваше/.Дано.Успех на всички български отбори.

Коментар

Дори и да продължат нашите "грандове" с резултати от сорта "едно" на "мъка", аз смятам,че тяхното място не е там! Въобще нямаме футбол за Европейските турнири. Не ми се иска Левски да продължи, защото Батков ще гушне 7-8 милиона евро и за футбол, терени и играчи - студена вода. Не ми се иска ЦСКА да продължи, защото горките червени (на които съм привърженик) са толкова затънали в ла*ната, че само Европа им трябва. Искам да продължат Черно море, защото единствено те показват някакъв възход, докато другите отбори почиват на стара слава...И все пак: УСПЕХ!

Коментар

По-добре никой да не продължава. И без това сега отборите са адски зле, поне да не се доизлагаме.
        NOW: ???
        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Humppa написа:
          Не ми се иска Левски да продължи, защото Батков ще гушне 7-8 милиона евро и за футбол, терени и играчи - студена вода.
          Точно тук си се объркал лекичко ... Батков не веднъж си призна грешката, че не инвестира парите от УЕФА и ШЛ във качествени попълния, а ги вкара в базата. Построй истински рай за младите левскари и като терен и като общежития.Естествено това беше грешка, която сега трябва некакси да се оправи, щото в БГ младите футболисти са гола вода, т.е. не можеш да изкараш пари от тях.Иначе Левски би трябвало да продължи в плейофите, ЦСКА няма какво да го мислят този мач, Ч. Море са каръци и няма на какво да се надяват, дори и да бият ще е с 2:1 и то с гол на ПСВ в 99 минута. Дано трупнат малко коафициент в следващите годин та да пойграят и те в Европата.

Коментар

LiGuru написа:
            Humppa написа:
            Не ми се иска Левски да продължи, защото Батков ще гушне 7-8 милиона евро и за футбол, терени и играчи - студена вода.
            Точно тук си се объркал лекичко ... Батков не веднъж си призна грешката, че не инвестира парите от УЕФА и ШЛ във качествени попълния, а ги вкара в базата. Построй истински рай за младите левскари и като терен и като общежития.Естествено това беше грешка, която сега трябва некакси да се оправи, щото в БГ младите футболисти са гола вода, т.е. не можеш да изкараш пари от тях.
            Добре де нали все от някъде трябва да се тръгне... А тия млади футболисти нали все някой трябва да ги научи. Според мен ако се наблегне наистина сериозно върху младите футболисти с добри треньори един ден ще има резултати. Да няма да се видят утре или другиден резултатите, но все пак. Ние нямаме тези финанси, че да може да си изграждаме отбора постоянно от нови попълнения и чужденци, повечето от които не стават за нищо.
            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Желая успех на Черно море и армейците, включително и на бившите ЦСКА-ри Амиран Муджири, Сашо Томаш и симпатягата Гьока Хаджиевски .
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

А дано и трите да победят че на 3-те мача съм набутал 80 кинта
                Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Хайде честито на всички левскари. Поне имаха желание за игра, за разлика от други мачове. Доволен съм
                  Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

До тук добре, да видим по-нататък

Коментар

noriaga написа:
                      LiGuru написа:
                      Humppa написа:
                      Точно тук си се объркал лекичко ... Батков не веднъж си призна грешката, че не инвестира парите от УЕФА и ШЛ във качествени попълния, а ги вкара в базата. Построй истински рай за младите левскари и като терен и като общежития.Естествено това беше грешка, която сега трябва некакси да се оправи, щото в БГ младите футболисти са гола вода, т.е. не можеш да изкараш пари от тях.
                      Добре де нали все от някъде трябва да се тръгне... А тия млади футболисти нали все някой трябва да ги научи. Според мен ако се наблегне наистина сериозно върху младите футболисти с добри треньори един ден ще има резултати. Да няма да се видят утре или другиден резултатите, но все пак. Ние нямаме тези финанси, че да може да си изграждаме отбора постоянно от нови попълнения и чужденци, повечето от които не стават за нищо.
                      Има много младежи, които са зарибени по футбола - да !Но защо ? Защото виждат скъпите коли, мацките и кефа ... И в един момент като почнат да тренират и ги понатиснат ... почва се мрънкане и реване, че това било нечовешко ... От 1000, само 1 ако е истинско заради футбола на терена - то си личи ... Другите са за снимките и зарад паричките ... Ей ги и тез юношите на по 16 искат кеш, защото разбирате ли на някой си по-талантлив му дали и те и те искат ... Е не става само с ядене ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

абре пич,ти някога тренирал ли си нещо освен "задклавиатурно сърфиране",че говориш така? 1 на 60 искал да играе а останалите искали снимки и кеш Ти ме уби...говорим за ФУТБОЛ ,не за любимата ви чалга Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Хлапетиите тичат след топката за някой лев...сигурно и 6-7 според теб,чакат накрая на мача бонбонки ,инъче няма да играят следващия мач и ще има стачки Айде сега по темата- Някой гледам пак са акали без да мислят...- Левски вече победи за нещастие на всички доколкото рабирам АЗ видях това което искам-желание за игра,желание за победа,себераздаване докрай,жертвоготовност заради крайната цел,сплотеност,дух на победител.....Неща които за съжалние цска не показа в първата си среща в Европа и се опасявам,че това може да им коства много...Пожелоавам им да победят и да продължат,пожелавам успех на морските,макар,че при тях е малко невъзможно вече...иска ми се един отбор в груповата фаза на ШЛ и още два в лига европа...за съжаление реалностите са такива,че по-реално изглежда два отбора в лига Европа...Това е пътят трябва да се върви от всички ЗАЕДНО...Защото коефициент правят всички за България Може всички да плюете състонието на футбола ни,но той далеч,не е толкова зле,колкото го представят всички медии Защото за разлика от вас,аз помня когато България имаше право САМО на два отбора и то в купата на уефа,за ШЛ не ни даваха да си помислим...Сега имаме 1 отбов борещ се за ШЛ и ТРИ...повтарям 3 за уефа и всичко това допринесоса всички евроучастници и ми се иска да продължават да допринсят!!! Защото колкото и някой да плюят от вас постигнатото от отбора на "ония другите" АЗ изживях победите над Киево,Удинезе,Оксер,Хееренвеен...още настръхвам сещайки се ония моменти,пред очите ми рамо до рамо Дрогба и Емил Ангелов слушат химна на ШЛ...Георги Петков се здрависва с Чех или пък Роналдиньо надбягва Миланов!!! Да загубихме в тези мачове,но ние феновете спечлихме нещо невероятно,това което някои от вас никога няма да изпитат-чувството,че поне за 90 не сме на едно ниво с италианци,французи,немци,испанци,англичани
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                          абре пич,ти някога тренирал ли си нещо освен "задклавиатурно сърфиране",че говориш така? 1 на 60 искал да играе а останалите искали снимки и кеш Ти ме уби...говорим за ФУТБОЛ ,не за любимата ви чалга Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Хлапетиите тичат след топката за някой лев...сигурно и 6-7 според теб,чакат накрая на мача бонбонки ,инъче няма да играят следващия мач и ще има стачки
                          ПИЧ, след като питаш : Тренирал съм :9 години плуване 3 години баскетбол 2 години тенис на маса1.5 години Американски футболВсичко от това говорим за сериозно ниво, а не като "боксьорите", трениращи от 5 години, но ходили на 3 тренировки ... все пак - безсмъртни Поиграйвал съм и тенис на корт, не много активно и съм тренирал малко хандбал Просто не нацели предполагаемия от теб форумен гуру Сокър - не, не съм тренирал, но знам за какво става на въпрос ! И не - не говоря за децата от 7-12, а 14-17 годишни ... Просто идеалите на днешните младежи са различни ... Аз на времето просто исках да спортувам ... сега просто искат да позьорстват ... Ай със здраве и ... друг път преди да отговориш на някой с този тон се позамисли, че може и да не си прав ... не е нужно всичко да е първосигнално
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

България 1 останалия свят 0.Доволен съм естественно като всеки левскар. Напълно неочаквано за мен отборът показа характер - могло значи...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

paralesa написа:
                              ... Да загубихме в тези мачове,но ние феновете спечлихме нещо невероятно,това което някои от вас никога няма да изпитат-чувството,че поне за 90 не сме на едно ниво с италианци,французи,немци,испанци,англичани
                              И ние с гайдите сме виждали и изпитвали едно-друго :D . Бил съм на стадиона на ЦСКА-Байерн Мюнхен(2 пъти), ЦСКА-Ливърпул (3 пъти), ЦСКА-Леверкузен, ЦСКА-Нотингам, ЦСКА-Рода, ЦСКА-Барселона..., полуфинали за КЕШ и КНК на ЦСКА, както и на толкова много други мачове изобщо, до колкото някои хора не могат да преброят без да сгрешат .Снощи Левски играха много добре, мачкаха съперника, макар че ако не беше влязъл първият леко съмнителен гол, не се знае как щеше да завърши мача. Поне срещу отбор като "Баку", Левски наистина стоеше много добре. Не знам доколко обаче азерите могат да са критерий.Довечера Дери-ЦСКА ще ги дават ли по някоя телевизия ?
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                              X