...Пушач? Човек със слаба воля и характер! Чета как Киро бил роден пушач и това ми звучи като "Аз съм роден убиец, от сутрин до здрач убивам дробовете на непушачите"... Чудя се едно - непушачите сме толерантни - траем ви да пафкате къде си искате, дори ви траем в асансьора и колите ви... Вие, пушачите, сте нетолератни, груби и крайно невъзпитани...
Прекалено крайно изказване бих казал,граничещо с обида....За всеки има място под слънцето.....
Добре де, тогава ходете да пушите под слънцето . В службата с колегата сме непушачи от 4-5 г.. След поредното обгазяване от началника ни (който не е постоянно при нас), разпечатих на 2 листа А4 надпис "ПУШЕНЕТО НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО!" и ги сложих на противоположните стени за да се забелязва максимално. На 5-6 ден въпросния господин забеляза табелата и заяви "Браво! -Но това не се отнася за мен. -Нали!". Необходими му бяха 6 месеца намеци за да разбере, че се отнася за всички. Сега излиза в коридора или на вън. И в служебната кола спря да пуши (в мое присъствие ). А някога и аз бях пушач. И вероятно и аз съм бил същия.
Ирка може ти да си причината да пуши толкова сещаш ли се :D Сериозно много свободи се дадаха на хората.Видяхте малко демокрация и се разревахте за глупости.Може да е от завист,като гледате как колегите Ви пушат,а Вие сте някак настрани от групичката с приятния лаф на кафенце и цигара? Че в училище мацките и пичовете пафкаха навън,а Вие чакахте следващия час в стаята?
Аааааааа не,той си пушеше много и преди да ме срещне... По негови думи,пуши от 3 клас,което е малко пресилено според мен,ама така твърди.Аз че го ядосвам чат-пат,ядосвам го,но не чак толкова... Колкото до другото-и аз съм пушела преди време,но така или иначе винаги съм била в компанията на пушачи,така че няма за какво да завиждам. :D
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар