gantcho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пушачи или Непушачи
Collapse
X
-
Пушенето е вредна зависимост, превърната и в навик. Отворил-неотворил очи пушачът лапа поредния пирон. Жалко, че смъртността при тютюнджиите е толкова ниска. Не пуша, никога не съм пушил, няма да пропуша - това е нещо, което не се прави от нерви, а защото пушачът някога е решил, че е много мъжествено да запалиш в шести клас - от там на сетне е зависимост (никотинова)... Излизал съм с жени, които пафкат яко - отвратително е, когато после решат, че трябва да ги целуваш... Всъщност - въпрос на нерви и силна воля е да се откажат цигарите, но... много пушачи казват "Не мога, не издържам" и лапват поредното говно. Сигурен съм, че ако ги направят 10лв. - пак масово ще се пуши.Въведохме "закон" за пушенето на обществени места - уж където е мястото за пушачи да е проветрено, вентилирано и т.н., но това трая само няколко месеца - сега пушачите пак си лапат фаските по цялото протежение на заведенията, осмърдяват не само себе си, но и истинските хора. Пушач? Човек със слаба воля и характер! Чета как Киро бил роден пушач и това ми звучи като "Аз съм роден убиец, от сутрин до здрач убивам дробовете на непушачите"... Чудя се едно - непушачите сме толерантни - траем ви да пафкате къде си искате, дори ви траем в асансьора и колите ви... Вие, пушачите, сте нетолератни, груби и крайно невъзпитани...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:...Пушач? Човек със слаба воля и характер! Чета как Киро бил роден пушач и това ми звучи като "Аз съм роден убиец, от сутрин до здрач убивам дробовете на непушачите"... Чудя се едно - непушачите сме толерантни - траем ви да пафкате къде си искате, дори ви траем в асансьора и колите ви... Вие, пушачите, сте нетолератни, груби и крайно невъзпитани...LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Тва пушачите са мнооо...Мойто мъж пуши сигур вече 15 години...едно,че няма бял дроб,а е с два черни , и друго,че досега с тези пари за цигари щяхме да си купим още 2 коли.Студ не студ,в колата се пуши ,парното не на 4,ами на 6 се пуска,отваря се прозореца и се лапа цигара.Вътре е кочина и на всичко отгоре,фасовете се хвърлят през прозореца... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Мрънкам,пискам-файда никаква.Не пушеше в колата само докато чавето стана на няколко месеца.Ужас ви казвам!Сутрин още неотворил очи и лапа фаса,добре поне,че го прави на терасата.Незнам,няма оправия.Съчувстам на всички,на които половинките им пушат... Yellow_Flash_Colorz_PDT_32"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Ирка може ти да си причината да пуши толкова сещаш ли се :D Сериозно много свободи се дадаха на хората.Видяхте малко демокрация и се разревахте за глупости.Може да е от завист,като гледате как колегите Ви пушат,а Вие сте някак настрани от групичката с приятния лаф на кафенце и цигара? Че в училище мацките и пичовете пафкаха навън,а Вие чакахте следващия час в стаята?
Коментар
-
Dedra 2.0 написа:Ирка може ти да си причината да пуши толкова сещаш ли се :D Сериозно много свободи се дадаха на хората.Видяхте малко демокрация и се разревахте за глупости.Може да е от завист,като гледате как колегите Ви пушат,а Вие сте някак настрани от групичката с приятния лаф на кафенце и цигара? Че в училище мацките и пичовете пафкаха навън,а Вие чакахте следващия час в стаята?Steliyan's Life!
Коментар
-
@jenshen73 пич прав си и те разбирам. Всеки има право да няма избор, ако трябва и аз ще спра папируските само и само да ги докопам младите непушачки, ама за всичко си има време. Сега аз като пуша, да не би да съм дал фира...е по насмръдвам лекичко, давам некой лев повече за кефа си, но там където не трябва просто не си вадя цигарите. Т.е. там дето не са ми предложили пепелник не паля, на тераси също не излизам. За всяко нещо освен време си има и място ....
Коментар
-
@LiGuru: Е, значи станахте двама пушачи дето се съобразяват. Все пак аз нямам вреден и дразнещ околните навик, който да мога да налагам безпардонно както повечето пушачи по заведенията.Steliyan's Life!
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Гадни пушачи заради вас зимно време не може да се влезе ни в кафе ни в кръчма Трябва да ви направят цигари 50 лева"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
MOYA написа:Slavi_Lancia написа:Гадни пушачи заради вас зимно време не може да се влезе ни в кафе ни в кръчма Трябва да ви направят цигари 50 леваПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар