Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пушачи или Непушачи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gantcho написа:
    LiGuru написа:
    T’ва в колата мноо зле работа. Е как па веднъж преди да прибера колата не се сетих да си изчистя пепелника, сутрин нема таква адска смрад. Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
    Ето затова мразя да ми се пуши в пепелника Аз пуша и тръскам през прозореца Преди години, когато за първи път пътувах с бившото си Пунто от Русе до София си хвърлям цигарите през прозореца. Стигам в София и к’во да видя - всички угарки на задната седалка със съответните дупки в тапицерията под тях. Вятъра ги завърта и - обратно в колата
    Евала бате, преполагам вятъра връща и боклука към комшиите, кат го меташ през джама.

Коментар

Пушенето е вредна зависимост, превърната и в навик. Отворил-неотворил очи пушачът лапа поредния пирон. Жалко, че смъртността при тютюнджиите е толкова ниска. Не пуша, никога не съм пушил, няма да пропуша - това е нещо, което не се прави от нерви, а защото пушачът някога е решил, че е много мъжествено да запалиш в шести клас - от там на сетне е зависимост (никотинова)... Излизал съм с жени, които пафкат яко - отвратително е, когато после решат, че трябва да ги целуваш... Всъщност - въпрос на нерви и силна воля е да се откажат цигарите, но... много пушачи казват "Не мога, не издържам" и лапват поредното говно. Сигурен съм, че ако ги направят 10лв. - пак масово ще се пуши.Въведохме "закон" за пушенето на обществени места - уж където е мястото за пушачи да е проветрено, вентилирано и т.н., но това трая само няколко месеца - сега пушачите пак си лапат фаските по цялото протежение на заведенията, осмърдяват не само себе си, но и истинските хора. Пушач? Човек със слаба воля и характер! Чета как Киро бил роден пушач и това ми звучи като "Аз съм роден убиец, от сутрин до здрач убивам дробовете на непушачите"... Чудя се едно - непушачите сме толерантни - траем ви да пафкате къде си искате, дори ви траем в асансьора и колите ви... Вие, пушачите, сте нетолератни, груби и крайно невъзпитани...
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
        ...Пушач? Човек със слаба воля и характер! Чета как Киро бил роден пушач и това ми звучи като "Аз съм роден убиец, от сутрин до здрач убивам дробовете на непушачите"... Чудя се едно - непушачите сме толерантни - траем ви да пафкате къде си искате, дори ви траем в асансьора и колите ви... Вие, пушачите, сте нетолератни, груби и крайно невъзпитани...
        Прекалено крайно изказване бих казал,граничещо с обида....За всеки има място под слънцето.....
        LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
        LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
        LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
        Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
        Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Има ако се съобразява с околните, а прав е колегата, че пушачите рядко се сещат сами
          Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Тва пушачите са мнооо...Мойто мъж пуши сигур вече 15 години...едно,че няма бял дроб,а е с два черни , и друго,че досега с тези пари за цигари щяхме да си купим още 2 коли.Студ не студ,в колата се пуши ,парното не на 4,ами на 6 се пуска,отваря се прозореца и се лапа цигара.Вътре е кочина и на всичко отгоре,фасовете се хвърлят през прозореца... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Мрънкам,пискам-файда никаква.Не пушеше в колата само докато чавето стана на няколко месеца.Ужас ви казвам!Сутрин още неотворил очи и лапа фаса,добре поне,че го прави на терасата.Незнам,няма оправия.Съчувстам на всички,на които половинките им пушат... Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Ирка може ти да си причината да пуши толкова сещаш ли се :D Сериозно много свободи се дадаха на хората.Видяхте малко демокрация и се разревахте за глупости.Може да е от завист,като гледате как колегите Ви пушат,а Вие сте някак настрани от групичката с приятния лаф на кафенце и цигара? Че в училище мацките и пичовете пафкаха навън,а Вие чакахте следващия час в стаята?

Коментар

Dedra 2.0 написа:
                Ирка може ти да си причината да пуши толкова сещаш ли се :D Сериозно много свободи се дадаха на хората.Видяхте малко демокрация и се разревахте за глупости.Може да е от завист,като гледате как колегите Ви пушат,а Вие сте някак настрани от групичката с приятния лаф на кафенце и цигара? Че в училище мацките и пичовете пафкаха навън,а Вие чакахте следващия час в стаята?
                Самоцензурирах се тук, но ставаше дума за рак на белия дроб, ларинкс и гробища. Изобщо не съм чакал следващия час - ходех да обарвам непушачките, докато пушачките се вмирисваха на кенеф и цигари. Айде моля Ви се - пушачите в никой случай не са по-мъже от непушачите. Мога да пробягам по-голямо разстояние, да вдигна по-голяма тежест, да оправя повече .... квото има за оправяне, щото ако кажа жени и всички пушачи ще скочите... Един страстен пушач от форума ми е приятел, дори ме кефи като човек, но той, този приятел - ходи в кучия студ да пуши вънка, не пали в колата си и ... като ми е на гости - излиза на СТУДЕНАТА тераса...И отговорно мога да заявя - 10% пушачи са като него - да се съобразява със останалите. П.П. Явка, сигурен съм, че не ти е толкоз сладко кафето вънка, сам на студа с цигарката, но... евала, приятелю!
                Steliyan's Life!

Коментар

@jenshen73 пич прав си и те разбирам. Всеки има право да няма избор, ако трябва и аз ще спра папируските само и само да ги докопам младите непушачки, ама за всичко си има време. Сега аз като пуша, да не би да съм дал фира...е по насмръдвам лекичко, давам некой лев повече за кефа си, но там където не трябва просто не си вадя цигарите. Т.е. там дето не са ми предложили пепелник не паля, на тераси също не излизам. За всяко нещо освен време си има и място ....

Коментар

@LiGuru: Е, значи станахте двама пушачи дето се съобразяват. Все пак аз нямам вреден и дразнещ околните навик, който да мога да налагам безпардонно както повечето пушачи по заведенията.
                    Steliyan's Life!

Коментар

Гадни пушачи заради вас зимно време не може да се влезе ни в кафе ни в кръчма Трябва да ви направят цигари 50 лева
                      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                        Гадни пушачи заради вас зимно време не може да се влезе ни в кафе ни в кръчма Трябва да ви направят цигари 50 лева
                        Ако забранят пушачи да влизат в ресторантите- ще фалират всичките ще има 10 човека на 50 места........
                        "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

MOYA написа:
                          Slavi_Lancia написа:
                          Ако забранят пушачи да влизат в ресторантите- ще фалират всичките ще има 10 човека на 50 места........
                          Бе и тва е верно.
                          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Е ако видим анкетата не е много верно. А за това, че непушачите завиждаме на пушачите, че са много вървежни
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

не пуша и повечето близки хора около мен също не пушат. Това и резултатите от анкетата само могат да ме радватвсе пак сие постижение бтв аз дори и кафе не пия така че... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                              Manowar forever!

Коментар

никога неса ми представлявали интерес тея "солети" достатачно се тровя от останалите около мен
                                uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Working...
                                X