Не мога да повярвам ,че не съм палил цигара от 10.30 на 18.11.Голям инат ще дойда май.Първата вечер беше най тежко много голям никотинов глад.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пушачи или Непушачи
Collapse
X
-
Tornado написа:Не мога да повярвам ,че не съм палил цигара от ...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Сега само да не ми скочите и да ме изядете с парцалите... някой може ли да ми каже от къде мога да си купя мастербокс, т.е. 100 кутии цигари? Някакви борси или.... идеи от къде? Че в кварталните магазинчета нямат такова количество...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Pecho написа:Tornado написа:Не мога да повярвам ,че не съм палил цигара от ...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Sandeto написа:Сега само да не ми скочите и да ме изядете с парцалите... някой може ли да ми каже от къде мога да си купя мастербокс, т.е. 100 кутии цигари? Някакви борси или.... идеи от къде? Че в кварталните магазинчета нямат такова количество...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Аз ги спирах 3-4 пъти,но след първото запиване веднага припалвах пак.Но иначе си пуше по 1 кутия за 2-3 дни (май не е много )----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
ууу колега по мн ги пушиш бе човек , що тей от нерви ли?аз 2 години и 4 месеца откак палнах 1-вата си отрова.ама сега съм решил да ги отказвам и почти месец не сам си купувал цигари,но муфтя някои колега или приятел и теи през ден по 1-2 цигари пафкам сега.все още нокотиновия глад не е изчезнал(ама се въздържам) ако мога да се изразя така , цигарите дето ги пафках бяха горна джумая...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Малииииииии,тва ми е болна тема,в смисъл,че живея с пушач,ама от тези дет вика Киро-"родените".Като ученичка и студентка си припалвах,ама никога не съм била зависима от цигарите.Обаче след като забременях,незнам ко ми стана,но развих няква луда непоносимост към цигарен дим,УЖАС!А моя благоверен пуши,та се къса,по кутия и половина на ден.За в колата да не говорим какво се случва."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар