Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пушачи или Непушачи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

никога не съм палил и няма и да запаля !!! даже и в колата не давам да се пуши кой му се пуши отвън
    Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
    Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

ikov_Vr написа:
      никога не съм палил и няма и да запаля !!! даже и в колата не давам да се пуши кой му се пуши отвън
      В инкубатор ли живееш?

Коментар

Не, той живее изключително много в среда на пушачи, че да си позволи да пуши. Пасивното ни пушене, мисля, е достатъчно.
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
          Не, той живее изключително много в среда на пушачи, че да си позволи да пуши. Пасивното ни пушене, мисля, е достатъчно.
          много правилно
          Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
          Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

бях пушач и то доста страстен. по около 2 кутии на ден пуших около 7 години. Но вече от 8.02.2006г. съм не пушач (само от време на време като се съберем на маса по 1 цигарка ама скоро и по толкова не пуша )
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Аз май не съм отговорил на темата Пушил съм на няколко пъти в живота ми - за пръв път опитах цигара в 1 клас - откраднах на дядо ми една "Арда с филтър" и пробвах. Ама като се задавих и повърнах - дотам бях.Следващия път пропуших в казармата - доста по-успешно... пуших 2-3 години. Отказах ги много лесно.После пак много лесно ги почнах и така докато се ожених. Спрях ги и вече 8 години не съм барал цигара.Дори ми става лошо, ако е много задимено, така че избягвам заведения без добра вентилация или с много пушачи.Абе тези от ХЕИто много си занемарили дейността. Вчера, нали поваля малко, трябваше да седнем в едно кафене (на 2 етажа), което едно време беше - долния етаж за непушачи, горния за пушачи. Сядаме долу - гледам пепелници, на съседната маса пушат. Питам сервитьорката - къде е за непушачи, а тя ме изгледа доста странно и отговори - ми никъде...отвън... Бах мааму, не е за непушачи този свят... но аз пак няма да пропуша !!!Кире, внимавай с това припалване, така ги почнах втория път. Уж една цигарка, после уж 2...

Коментар

Immortal написа:
                Кире, внимавай с това припалване, така ги почнах втория път. Уж една цигарка, после уж 2...
                Аааа.... знам, знам... Аз така три пъти съм ги пропушвал!
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Пуша си и това е особенно когато цигарите тук са по 3$ стека син LM.Да взема да докарам един ТИР към БГ ли.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                    Пуша си и това е особенно когато цигарите тук са по 3$ стека син LM.Да взема да докарам един ТИР към БГ ли.
                    Ще съм ти ужасно много благодарен

Коментар

coolboby написа:
                      ikov_Vr написа:
                      В инкубатор ли живееш?
                      ikov_Vr подкрепям те coolboby младежо ,що се занимаваш с глупости а
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Romeo стига недоволства..ами върви попивай наводнената си къща

Коментар

Като гледам по горе съм писал на 7 август.Е пиша и днес и то защото започвам опит за отказване на цигарите.Напуших на този шибан LM после малко Davidoff,Parlament ,но сега смятам да почина малко от това удоволствие.Дано да успея.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

...аз пуша (страстен пушач съм) , но понеже в СТИЛЬО всичко мирише на новичко още...та за сега не си позволявам да запаля вътре , а и на момата забраних да го прави!
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аз пушех доста по около 1.5-2 кутии на ден за 12часа смяна....най-много естественно на маса с алкохол...Към днешен ден изкарвам деня с 0-3 цигари максималлно, повечето дни през седмицата не пуша.Припалва ми се след като се наям или ако съм на маса, но пак гледам повече от 3-5 цигари (на маса) да не пуша.Като съм за риба е лошо.....тогава отива 1 кутийка......
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Е щом сте възкресили темата ....Аз не съм дърпал нито веднъж. Не смятам и да го правя. Мразя да се пуши около мене. Мразя да си тръгвам от работа с вмирисани дрехи. Мразя ама на кого му пука. То да беше само миризмата ама като се замисля, че бавно и неусетно ме тровят ПУШАЧИТЕ...Това в работата особено, като дойде зимата е отврат. Ама шефове к’во да ги правиш. Аз се сещам ама айде
                                Fiat Punto 1.7TD

Коментар

Working...
                                X