никога не съм палил и няма и да запаля !!! даже и в колата не давам да се пуши кой му се пуши отвън
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пушачи или Непушачи
Collapse
X
-
Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
-
EVITA написа:Не, той живее изключително много в среда на пушачи, че да си позволи да пуши. Пасивното ни пушене, мисля, е достатъчно.Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Аз май не съм отговорил на темата Пушил съм на няколко пъти в живота ми - за пръв път опитах цигара в 1 клас - откраднах на дядо ми една "Арда с филтър" и пробвах. Ама като се задавих и повърнах - дотам бях.Следващия път пропуших в казармата - доста по-успешно... пуших 2-3 години. Отказах ги много лесно.После пак много лесно ги почнах и така докато се ожених. Спрях ги и вече 8 години не съм барал цигара.Дори ми става лошо, ако е много задимено, така че избягвам заведения без добра вентилация или с много пушачи.Абе тези от ХЕИто много си занемарили дейността. Вчера, нали поваля малко, трябваше да седнем в едно кафене (на 2 етажа), което едно време беше - долния етаж за непушачи, горния за пушачи. Сядаме долу - гледам пепелници, на съседната маса пушат. Питам сервитьорката - къде е за непушачи, а тя ме изгледа доста странно и отговори - ми никъде...отвън... Бах мааму, не е за непушачи този свят... но аз пак няма да пропуша !!!Кире, внимавай с това припалване, така ги почнах втория път. Уж една цигарка, после уж 2...
Коментар
-
Immortal написа:Кире, внимавай с това припалване, така ги почнах втория път. Уж една цигарка, после уж 2...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Като гледам по горе съм писал на 7 август.Е пиша и днес и то защото започвам опит за отказване на цигарите.Напуших на този шибан LM после малко Davidoff,Parlament ,но сега смятам да почина малко от това удоволствие.Дано да успея.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Аз пушех доста по около 1.5-2 кутии на ден за 12часа смяна....най-много естественно на маса с алкохол...Към днешен ден изкарвам деня с 0-3 цигари максималлно, повечето дни през седмицата не пуша.Припалва ми се след като се наям или ако съм на маса, но пак гледам повече от 3-5 цигари (на маса) да не пуша.Като съм за риба е лошо.....тогава отива 1 кутийка......"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Е щом сте възкресили темата ....Аз не съм дърпал нито веднъж. Не смятам и да го правя. Мразя да се пуши около мене. Мразя да си тръгвам от работа с вмирисани дрехи. Мразя ама на кого му пука. То да беше само миризмата ама като се замисля, че бавно и неусетно ме тровят ПУШАЧИТЕ...Това в работата особено, като дойде зимата е отврат. Ама шефове к’во да ги правиш. Аз се сещам ама айдеFiat Punto 1.7TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар