Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пушачи или Непушачи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

дърпал съм няколко пъти но не съм пушач и никога няма да бъда.

Коментар

Върл враг на цигарите съм.Никога не съм мрънкал на приятел, че пуши и ме трови, но ненавиждам непоносимата смрад, която се носи от цигарите.Не виждам и удоволствието в пушенето.Пробвал съм, пушил съм, но хич не ме влече
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
        ...но ненавиждам непоносимата смрад, която се носи от цигарите.Не виждам и удоволствието в пушенето.Пробвал съм, пушил съм, но хич не ме влече...
        Ех как завиждам на хора като теб ако знаеш ... За трети път ги отказвам - този път 1 г. и 5 м. ама... харесва ми д....ба и пущинята...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Слав написа:
          ...но ненавиждам непоносимата смрад, която се носи от цигарите.Не виждам и удоволствието в пушенето.Пробвал съм, пушил съм, но хич не ме влече...
          Ех как завиждам на хора като теб ако знаеш ... За трети път ги отказвам - този път 1 г. и 5 м. ама... харесва ми д....ба и пущинята...
          Абе все ми се струва, че е въпрос на навик :D
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
            ...Абе все ми се струва, че е въпрос на навик :D
            Определено не е само въпрос на навик. Например, много повече на зависимост. Както и на още куп други фактори (за всеки - с различна тежест и влияние). Иначе да - повечето е тук (в момента почуквам главата си с показалец :D )...
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Re: ..

svetlion написа:
              Много е важно да се пуши :D ...не е геройство но ми е добре :D
              Ужасно ми стана симпатичен с този пост колегата! Нищо, че поста е от миналата година,което току-що забелязах... Аз пуша от ранна детска възраст, също не се гордея, но ми харесва

Коментар

Бях от тези както Киро ги нарича родени пушачи цели 18 години,но вече 1,6год. не пуша.Понякога още се сънувам с цигара.Но притръпнах и без тях.Помогнах си с табекс.

Коментар

от малкото хора, които даже от любопитство не са и опитвали никога
                  Bravo, 1.8 16V

Коментар

От скоро 09.01.2007г и аз реших да спра цигарите след 22годишен стаж.Интересното е че не бях го замисляла предварително и го реших съвсем спонтанно.А още по интересното е че ми беше много лесно... :P реших и го направих.Сега ми се случва понякога да запаля без да изпитвам кои знае какво удоволствие...просто се проверявам дали съм била зависима от никотина или просто психологически съм имала нужда и се оказва че всичко е било в мозъчето ми...вече не сам зависима и се радвам че намерих сили и промених нещо което отдавна е трябвало да направя. Пожелавам го на всички пушачи.....много е хубаво да си независим...)))))))))))))) :D

Коментар

Със съпругата ми спряхме цигарите преди 8 години, след 15-16 годишен пушачешки стаж. Пушухме сериозно по 1 кутия на ден, а на купони и по 2. Аз ги спрях на деня след рождения си ден след 18 часов алкохолен маратон. От тогава не смея дори да лапна незапалена цигара. Качих 10-12 килограма, но определиено се чувствам много по-добре без цигарите.Не приемам доводи на хора които казват, че не могат да откажат цигарите. Всичко е въпрос на воля, настройка, а много често и на принуда - финансова или здравна. Моите родители /и двамата/ пушеха по 2 кутии на ден в продължение на 40 години и бяха категорични, че могат без храна, но не и без цигари. Постепенното им намаляване на доходите ги принуди да пушат все по-долнопробни цигари, докато накрая ги отказаха. Вече 3-4 години не пушат.
                      Peugeot 301
                      Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Станаха 22 месеца без цигари... (или почти) Обаче, напоследък почнах да се елявим и като се запиеме - паля по някоя цигара...Оня ден се запихме отрано и дръпнах цяла кутия синьо виктори... Е, а познайте как се чувствах в неделя - дишането ми беше сигурно на 20%.Ужас - още ми е кофти... Ама па иначе докато пушиш - благо бе мама му стара, убавиня ...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз си пафкам така по кутия на два денаТо като се пие всички непушещи пропушват
                          now. BMW E39 523i '98 170hp
                          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Уфф..2 кутии мааму де*а

Коментар

Хм...преди 5-6 години пуших Трезор...Много силни!Минах на Бяло Виктори, Виктори Ултра...и сега съм на Виктори 1!Еми тежко ми е! С една кутия изкарвам седмица и нагоре...! Но седна ли на маса да хапвам и да пийвам....кутия си отива за една вечер! Ама са гадни! Твърдо съм го решил да ги спирам изцяло!
                              Lancia Lybra 2,4JTD '03
                              Фиат Браво 1.9TD75 '97
                              Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                              Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

standox_brava ...пуши Мурати Слимс..Пал Мал слимс сини...страхотни цигари са..поне за мен ...Както и бяло Боро дълго..ама в БГ не съм срещал

Коментар

Working...
                                X