Аз също се присъединявам към непушачите. Преди пушех, но беше за малко и от време, на време. Студентски живот, купони, алкохол и т.н. Сещате се вярвам :D . И миналата година, по-точно на рождения ми ден реших, че спирам. От тогава съм палил веднъж или два пъти - в екстремни ситуации. Важното е, че въобще не ми липсват и се чувствам идеално!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пушачи или Непушачи
Collapse
X
-
Като сметна тези, които не пушат, отказалите и тези, които само палят от време на време - над 70%!Честно казано очаквах тенденцията да е точно обратната, но съм приятно изненадан!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Когато човек пуши белият му дроб почернява.Ще дойде време,когато белият му дроб ще е ЧЕРЕН.Значи той ще има 2 черни дроба. А с 2(два) черни дроба може да си къркаме колкото си искаме!!! Сега по-сериозно: СТРАХОТНО впечатление ми направи това,че почти всички почитатели на FIAT НЕ ПУШАТ.Просто бях смаян.(говоря за тези които видях).Дано ми подействат и на мене в поножителна насока.
Коментар
-
Re: Пушачи/Непушачи
pakumba84 написа:мисля, че трябва да се разбереш с тебе си дали наистина ти доставят удоволствие цигарите, ако да няма защо да се мъчиш, пуши си и си свиркай нали живота трябва да ни е приятен, а не да се въздържаш постоянно и да се тормозиш, ако ли пък осъзнаеш, че всъщност не ти харесва вкуса им ще ти е много лесно да ги откажеш.149.С2.046 Skype: ivogul
Коментар
-
Прекрасно :D Над 50% са непушачи! Еми вече е крайно време да се забранят официално, че да се изцелят и "болните" Лошото е, че това е представителна извадка за хората с ФИАТ и компютър в "ръка" В по-малките градове пушачите са сигурно около 90% Т.е. има огромно значение социалния и културен статус и има директна връзка с това дали си пушач или неFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
wwweb написа:Не мога да повярвам, че мнозинството тук във форума не пушим ... при полжение, че живеем в държава с преобладаващо "ПУШЕЩО" общество ...
Коментар
-
Пуших около 12 години кутия/ден. И ми беше много кеф. Просто ми беше приятно да пуша. Миналата година в началото почна да не ми е кеф обаче. Не знам защо ама...пушеше ми се и не че се замайвах или нещо такова, просто ми стана неприятно. И оттам нататък знаех - въпрос на време е да ги спра. Но не си давах зор, исках да е осъзнато, да е убедено. В края на май ги спрях и ми беше доста трудно, минах през целия ад на липса на концентрация за цял месец (толкова глупав не съм се чувствал в живота си), депресия няколко месеца и т.н. "радости". Все още не пуша, но това не значи че не ми се пуши. Като ми се случи нещо по-проблемно си мра за цигара. В месеца 2-3 дни просто ей така ми се пуши. Да не говорим като седна някое куестче да изиграя как ми се ще да си пална една цигара и да се фокусирам. Или като се опитвам да се концентрирам докато работя. Засега удържам. Не казвам голяма дума но си мисля че няма да ги започна пак. И все пак предпочитам да мисля за себе си като ’отказващ се’ а не като ’отказал се’. Аз съм на мнение че няма такова нещо като "намалям ги", "само по една с кафето" и т.н. Аз ги спрях храс прас от раз, даже нямаше "последна аааайде и таз последна и аааайде и таз последна". След 3-4 дена не удържах и запалих една но ми стана кофти , допуших я някак си и това беше. Оттогава съм чист. Моя съвет към спиращите цигарите - трябва наистина да сте убедени че искате да спрете цигарите. Ама отвътре, от вас си. Това жена ви да ви натиска или подобни причини - не вършат работа. Не слушайте тези дето казват че отказването е лесно - не е лесно. Трудно е. Но е възможно. И оттам нататък идват облагите. Събуждаш се на кеф. Аз преди докато не опъна цигарата и кафето не съм човек. Докато пушех първо се задъхвах и тогава ме заболяваха краката докато катеря някой баир. Сега ме заболяват мускулите - и чак тогаз се задъхвам. Разликата в секса е осезаема. Вкусовите усещания се възстановяват. Преди като си спомня как съм солил манджите, ужасно много. Сега сол много, ама много рядко ползвам. Обикновено това дето има естествено в манджите или бульона които се добавя е достатъчно. Усещам миризмите, почнах да откривам колко кеф е да отидеш сред природата и просто да помиришеш въздуха. Спестявам някой лев и имам повод да се поглезя чат пат (и го правя). Пръстите ми нямат оня жълтакав "нагар". Зъбите ми са супер. Почнах да се кефя да ям ябълки и разни плодове и откривам цял нов набор аромати в тях, преди ябълката си беше просто ябълка. Дали ми се пуши? Да, от време на време, ситуатично. Беше ли лесно да ги спра? Определено не! Дали съм доволен че ги спрях? Да, чувствам се по-добре. Дали ще пропуша пак? Нямам идея, силно се надявам че не но голяма дума не искам да казвам.Аз доста съм ядосан на производителите на цигари. С тези гигантски печалби можеха да отделят някой лев да превърнат пушенето в едно не-толкова-отрицателно-обременено нещо. Така че човек като седне да врътне едно куестче и си сипе едно уиски да му е кеф спокойно да си палне и фаса и да се отпусне.Пунто SX 55 '95 Метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар