Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пушачи или Непушачи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не мога да повярвам, че мнозинството тук във форума не пушим ... при полжение, че живеем в държава с преобладаващо "ПУШЕЩО" общество ...

Коментар

Пуша, макар и не сериозно. Обаче едва ли има по-тъп човек от мен, защото пропуших преди година и то като дойдох в Германия да уча. А тук цигарите са 4евро
      FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Да и аз се учудих на статистиката Ама то като караш автомобил не ти остават пари за цигари ..предполагам
        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

От 11 дни съм спрял и дано този път да е окончателно Както каза Митко бирата влиза и без цигара... Това ми е пост 400 дано да продължавам да не пуша, че иначе
          FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
          ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Пушех стабилно допреди 2 години и половина - тогава изкарах бронхопневмония и месец не пушех. С известна воля после продължих да не пуша Ако трябва да съм честен, въпреки времето минало от тогава, понякога доста ми се допушва, но за момента не се поддавам!
            Punto 1.1 SX 95г

Коментар

Никога не съм пушила Не разбирам как може хората хем да осъзнават,че си скапват здравето хем и пари да дават за това

Коментар

Mitko написа:
                Никога не съм пушил. На купони няколко пъти опитах но ми е гадно и така още не съм пропушил...
                Хвърляй си шапката, че не си пропушил! Истината е, че е най-добре човек изобщо да не пушил.
                blondy_driver написа:
                Не разбирам как може хората хем да осъзнават,че си скапват здравето хем и пари да дават за това
                Ами те ако хората взимаха всички решения рационално...P.S. И аз съм от тия "наркоманите"... Ама мисля тази година и аз да извърша подвиг - да ги спра окончателно и безвъзвратно! Честно! Така че kiro_of_the_day - помни, че в очите на мнозина си голяма работа, мешай се повечко с непушачи (явно форумът е подходящо място) и в никакъв случай не се отказвай!
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз не пуша от април миналата година, значи това са почти 10 месеца
                  Единственото сигурно нещо е, че няма нищо сигурно!

Коментар

Отказах ги преди година и няколко месеца иначе преди кутия на ден не ми стигаше. Сега дори когато съм в заведение с лоша вентилация ми става гадно от дима. Надявам се никога повече да не пропуша, защото имам чуството ,че втори път няма да мога да ги спра.
                    BRAVA 1,4 12V
                    Nissan Navara

Коментар

Питали един страстен пушач за това какво му е хобито. Той естествено казал, че хобито му е да пуши.Ставам - пуша, лягам - пуша, ям - пуша, седя - пуша, стоя - пуша, абе изобщо обичам да пуша! Добре, де попитали го отново а друго хоби освен да пушите имате ли? Замислил се той и казал, че другото му хоби е да прави секс! И обяснил, че обича да практикува това си хоби във всички възможни пози, ситуации, положения, обстановка, със и без публика, по всякакви възможни начини, но най му харесвало като влиза! И влизал той, влизал, влизал и така само устата му оставала отвън! На въпроса защо само устата отговорът бил "Ами нали Пуша!"п.с. Не знам доколко се получи, за пръв път пиша виц...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Все се опитвам да ги спра,ама за по няколко дни....Инах и по дълги периоди 1 месец...много лош навик,ама

Коментар

Пуша от 18 години... Не съм страстен пушач, но пуша. Тенденцията е да ги откажа, най-вече поради финансови причини. За вредата всеки знае, но във философията на пушача има и друга гледна точка. Който пуши - знае...
                          1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Тази тема ме подсети, че си измайсторих преди 2 месеца от картон знака "забаранено пушенето". Разпечатано е и от двете страни на картона. Та тази джаджа е закачена на пръстен от ключодържател и виси под огледалото за задно виждане, като намек за мераклиите да не пушат в автомобила Освен това мисля пепелниците да ги превърна в бомбониери и да държа смучещи бомбони
                            FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Много хубаво би било никой да не пуше, но едва ли е възможно. Аз на няколко пъти се опитвах да откажа сладкото , но все не се получава . Затова и напълно ги разбирам пушачите колко им е трудно. Друг е въпроса, че като си ям сладко не преча на останалите.

Коментар

преди съм пушил доста време след това 5 години небях пушил октомври 2005 пропуших пак, а сега то 10 дена непуша и се надявам да не пропушвам вече
                                PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Working...
                                X