Не мога да повярвам, че мнозинството тук във форума не пушим ... при полжение, че живеем в държава с преобладаващо "ПУШЕЩО" общество ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пушачи или Непушачи
Collapse
X
-
wwweb
-
blondy_driver
Никога не съм пушила Не разбирам как може хората хем да осъзнават,че си скапват здравето хем и пари да дават за това
Коментар
-
Mitko написа:Никога не съм пушил. На купони няколко пъти опитах но ми е гадно и така още не съм пропушил...blondy_driver написа:Не разбирам как може хората хем да осъзнават,че си скапват здравето хем и пари да дават за товаex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Питали един страстен пушач за това какво му е хобито. Той естествено казал, че хобито му е да пуши.Ставам - пуша, лягам - пуша, ям - пуша, седя - пуша, стоя - пуша, абе изобщо обичам да пуша! Добре, де попитали го отново а друго хоби освен да пушите имате ли? Замислил се той и казал, че другото му хоби е да прави секс! И обяснил, че обича да практикува това си хоби във всички възможни пози, ситуации, положения, обстановка, със и без публика, по всякакви възможни начини, но най му харесвало като влиза! И влизал той, влизал, влизал и така само устата му оставала отвън! На въпроса защо само устата отговорът бил "Ами нали Пуша!"п.с. Не знам доколко се получи, за пръв път пиша виц...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Тази тема ме подсети, че си измайсторих преди 2 месеца от картон знака "забаранено пушенето". Разпечатано е и от двете страни на картона. Та тази джаджа е закачена на пръстен от ключодържател и виси под огледалото за задно виждане, като намек за мераклиите да не пушат в автомобила Освен това мисля пепелниците да ги превърна в бомбониери и да държа смучещи бомбониFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Много хубаво би било никой да не пуше, но едва ли е възможно. Аз на няколко пъти се опитвах да откажа сладкото , но все не се получава . Затова и напълно ги разбирам пушачите колко им е трудно. Друг е въпроса, че като си ям сладко не преча на останалите.___________________
Marea 1.9 TD 100 Weekend ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар