А бе най-важното е че сте живи и здрави и Ти и вуйчо Ти .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната катастрофа :(
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Humppa написа:Е, мислиш ли, че с като го натупате този ще му дойде акъла?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
fihi
Коментар
-
Няма много надежда някой да се впрегне да търси избягалия, защото се било водело леко ПТП, нищо, че единият участник бил избягал. Уведомиха ни най-тържествено, че се работело по случая, като най-вероятните версии били някой скучаещ тинейджър да е решил да разнообрази ваканцията или някой, който си тествал колата, щото по селските пътища нямало много движение (останах с впечатлението, че едва ли не е нормално). Имало възможност и виновният сам да се предаде, което малко ми се струва невероятно. Даже спомена ако колата имала каско, ама вуйчо ми го отряза, като го попита той, ако има полски фиат, каско ще му направи ли? Писахме някакви жалби срещу неизвестен извършител.... Най-важното е, че сме живи и здрави....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Tempras написа:Аз не го оправдавам. Просто това е една от евентуалните причини да не е спрял.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар