Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната катастрофа :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поредната катастрофа :(

В събота вуйчо ми реши да отидем и да вземем рентата от друг село на около 30 км. Блъсна ни едно браво с хасковска регистрация, което, докато се въртяхме, отпраши с мръсна газ. Въпросният шофьор явно изгуби контрол след завоя, който спокойно може да се вземе със 100-120, ако изобщо може а се нарече завой. За щастие полския фиат на вуйчо ми не вдига(ше) повече от 80, а в завоя караше със 65, така че той успя да завие към полето, но бравото удари задницата. ДОбре, че по селските пътища пропуснаха да направят канавки и добре, че полският фиат е широка кола и не успяхме да спрем на кълбета. Единственото хубаво нещо беше, че никой не постарада. Вуйчо ми получи сърцебиене и трябваше да прекара няколко часа на системи (има троен байпас) и приема всичко с усмивка и думите - най-накрая се отървах и ще си купя нова кола. За съжаление водачът на това браво се води избягал от местопрестъплението и едва ли ще бъде открит. ****Мислех да ви изчета едно нравоучение, но ще оставя изводите на вас.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

ele,Радвай се, че и двамата сте добре и ви няма нищо. И едно голямо евала на Вуйчо ти! Мисля, че схващаш защо!
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Жалко.Хубаво беше, ако си му видяла номерчето на хулигана, но явно стреса е бил сериозен.Добре, че всичко се разминало с ламарини само.Но пък, ако си сигурна в хасковската регистрация, не е лошо незабавно да уведомиш МВР Хасково.Няма да са 50-60 Fiat Bravo със същия цвят в това градче от селски тип.И в момента, след избори, както всички са спекли, със сигурност ще отидат до всеки адрес по регистрациите на такива Bravo-та и ще търсят колата.Въобще няма да е трудно да установят коя кола е причината за инцидента.Но трябва да се обадиш веднага.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Подкрепям казаното от Malone. ele, точно ти казваш в такива случаи, че въпроса е принципен. Направи каквото зависи от теб това лайно да си получи заслуженото. Добре че е бил "малкия дявол".
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Malone написа:
          Жалко.Хубаво беше, ако си му видяла номерчето на хулигана, но явно стреса е бил сериозен.Добре, че всичко се разминало с ламарини само.Но пък, ако си сигурна в хасковската регистрация, не е лошо незабавно да уведомиш МВР Хасково.Няма да са 50-60 Fiat Bravo със същия цвят в това градче от селски тип.И в момента, след избори, както всички са спекли, със сигурност ще отидат до всеки адрес по регистрациите на такива Bravo-та и ще търсят колата.Въобще няма да е трудно да установят коя кола е причината за инцидента.Но трябва да се обадиш веднага.
          Полицаите пристигнаха на мястото след 30 минути, записаха всичко, но повече от това, че номерът беше хасковски, 2 цифри, които не си спомням къде бяха из номера и цвета - тъмносин, друго не можах да им кажа - аз зяпах наоколо и видях колата в последния момент, а номерът го видях като се завъртяхме. Вуйчо ми пък и цвета на колата не беше забелязал. Полицаите извикаха линейка, след като разбраха, че има байпас и нещо не се чувства добре. Утре ни викат за някакви уточнения.... ще видим какво ще стане. Надявам се да има развитие, не само колата да се води статистически, че е катастрофирала. Иначе на фиата нищо му няма - малко поужулен и с вдлъбнати ламарини, без ауспух - задната част падна, върви малко наляво, вече даже е пазарен от един негов колега за части.

Коментар

Съжалявам за случилото се. Важното е, че вие сте добре. А Бравото вече може да с пребоядисани ламарини вече...

Коментар

Абе тя да си пусне жалба, пък то нека да е пребоядисано. Всеки един от нас тук може да познае, че скоро е пробоядисвана колата, милиционерите също.Не е въпрса как и колко ги е ударил. Въпроса е, че е избягал. И за това трябва да бъде наказан сериозно, за щетите майната им, щом всички са живи и здрави.
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

ele написа:
                ...но повече от това, че номерът беше хасковски, 2 цифри, които не си спомням къде бяха из номера и цвета - тъмносин, друго не можах да им кажа...
                Какво повече му трябва на човек... Една добра бира.... След щателна проверка, бяха проверени над 4 600 000 автомобила ФИАТ Браво в района на Хасково, от които 870 000 - тъмно-сини, от тях - 124 000 имат въпросните 2 цифри някъде из номера. Едва 12 752 обаче имат следи от удари наскоро. Търсенето продължава утре рано сутрин, поради лошите метеорологични условия тази вечер" ele - скъсай му д---то на тоя убиец ! Намери го. Или поне полицията де.

Коментар

4 600 000 автомобила Фиат браво само в Хасково - ей това е мечта На мен пък ми се ще да е само един, че да го намерят по-бързо

Коментар

Съжалявам за инцидента. Радвам се , че няма пострадали. Надявам се следващият ти пост да гласи "полицията си свърши задълженията , нарушителят е открит и вкаран в затвора" , ама искренно се надявам.
                    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Не искам да ви разочаровам, но полицията ако не и кажеш точния номер почти никога не си вдига гъза да провери какво е що е. От личен опит говоря. А това браво дано да не става за нищо и тоя да олекне с няколко хилки! Важното е, че сте живи и здрави - другото остави.
                      1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Винаги съм защитавал полицаите и катаджиите но ако в тоя случай не си мръднат пръста и не го хванат тоя лигльо вече заслужават критика .Поне това е толкова елементарно и лесно освен ако не е някой техен колега или синковец на височайна особа.
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Хубаво,че колежката и чичото са добре,а тоя с бравото,я кажи всичката информация и питай колеги от Хасково,може някой да се сети нещо Тогава го дай на нас,ние ще му спретнем една наказателна акцийка Не съм привърженик на насилието,ама такива са за въжето...удряш кола,причиняваш инцидент,не знаеш последствията -може тежки травми да си причинил и помощта ти да спаси живот...и какво,БЯГАШ ?! Такъв заслужава една гора бой да му дойде акъла
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Може да е бил пиян, дрогиран и т.н... Знае ли го човек?
                            1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Е, мислиш ли, че с като го натупате този ще му дойде акъла?

Коментар

Working...
                              X