Колеги какво ще кажете за тоя пунтакhttp://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...служава ли си парите... Някой по запознат с модела? Трябва ми по нова, градска и икономична количка с евтина поддръжка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение относно този автомобил
Collapse
X
-
staik написа:Колата ми се вижда запазена , но 7700 са много пари каквото и да си говорим .Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Humppa
И аз така мисля!П.П. Ей, не ми харесват предните светлини на това Пунто и това си е. На МК2 са много по-хубави
Коментар
-
Kuku написа:Караш я на сервиз за ходова част и двигател, правят й диагностика и АКО всичко е наред - даваш 7000лв., просто защото не струва повече.
Коментар
-
emzo написа:Предимства:- дизел- ремапва се и то добре- малък данък- градска колаСпоменах ли, че е дизел ? :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар