Проблемът не е в националността на храната, а в липсата на хигиена - липсва както в дюнерджийници, така и в заведения, предлагащи български банички. Преди време чаках пред една баничарница в Ямбол, където правеха чудни банички, да си купя баничка. Беше рано сутринта, вратата беше отворена и се виждаше персоналът. По едно време единият хвърки топка тесто, ама не уцели и падна на пода, а подът си беше солидно мръсен - взе я и я сложи при другото тесто - няколко години не хапвах банички. А дюнери не ям - винаги ми е било изключително гнусно приготвянето им, а между питките, които се пипат с ръце, се пипа какво ли не, включително издухване на носа... затова не се учудвам от станалото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимание , почитатели на "Бързото хранене"
Collapse
X
-
Аз пък много обичам дюнери и си хапвам от време на време, слава Богу, досега не съм имала проблеми. 2005г.като ходих в Мароко, много исках да пробвам тяхната кухня, но като видях ония ми ти мазни араби как приготвят храната и просто си избих тази мисъл от главата."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Atanas71 написа:Прав си , всичко българско и родно е гадно и се приготвя по-супер нехегиеничен начин.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Atanas71 написа:Прав си , всичко българско и родно е гадно и се приготвя по-супер нехегиеничен начинФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
В София съм виждал само една чиста кухня в ресторант, но защото има стъкло вместо стена и посетителите виждат всичко вътре. Колкото пъти съм влизал отзад в произволни места за приготвяне на храна, съм оставал потресен/погнусен от чудовищната мръсотия.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар