Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимание , почитатели на "Бързото хранене"

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Проблемът не е в националността на храната, а в липсата на хигиена - липсва както в дюнерджийници, така и в заведения, предлагащи български банички. Преди време чаках пред една баничарница в Ямбол, където правеха чудни банички, да си купя баничка. Беше рано сутринта, вратата беше отворена и се виждаше персоналът. По едно време единият хвърки топка тесто, ама не уцели и падна на пода, а подът си беше солидно мръсен - взе я и я сложи при другото тесто - няколко години не хапвах банички. А дюнери не ям - винаги ми е било изключително гнусно приготвянето им, а между питките, които се пипат с ръце, се пипа какво ли не, включително издухване на носа... затова не се учудвам от станалото
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

    Коментар


      #17
      Само като им видя мазните и самодоволни лица на арабите-те са живи зализани цигани и ми се повръща,какво остава да ям от тия дюнери.
      Marea HLX 147ps

      Коментар


        #18
        Аз пък много обичам дюнери и си хапвам от време на време, слава Богу, досега не съм имала проблеми. 2005г.като ходих в Мароко, много исках да пробвам тяхната кухня, но като видях ония ми ти мазни араби как приготвят храната и просто си избих тази мисъл от главата.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

        Коментар


          #19
          Atanas71 написа:
          Прав си , всичко българско и родно е гадно и се приготвя по-супер нехегиеничен начин
          Не, никъде не съм написал това, не слагаъ в устата ми думи, които не съм казал.Имах предвид, че ти подчертаваш азиатския произход на храната и слагаш общ знаменател. "Арабската измислица".И с моя пост исках да покажа, че дали е арабска, българска или скандинавска мръсотията при приготвянето е една и съща при определени храни.И кое прави дюнера "боклук"?Това, че се приготва на директен огън? Питката ли, която не се прави много по различно [по състав] от нашите вкусни "пърленки"?Соса ли?Единственото ориенталско в него е махлеба и може би тахан, ако слагат въобще.Не се сърди, бих се съгласил напълно с теб без генералните регионални изводи, които правиш. Прочети пак първия си пост.Отчитам факта, че е възможно да не си искал да прозвучи така, но ... виждаш на какво се акцентира в постовете и на останалите участници.То е в резултат на волния или неволен нюанс, който даде в него."Внимавайте с дюнерите"И че не "бързите закуски" принципно, в България, са с лошо качество и нехигиенични, а че дюнера е гнусен.Еми не е гнусен.Приготвя са навън, при мухите, на прахоляка, по същия начин, както си пекат стековете и чистите американци, а и аз на барбекюто.Мухи не го кацат, защото ще изгорят.Прахоляка го гълтам и без да ям дюнери, искам - не искам.И идеята ми беше, че предпочитам, нещо минало през огъня, отколкото нещо печено през черната мазна тава, немита от седмици, в която и да е квартална баничарница.Нека да е местна пържола, нямам нищо против, но ги няма подправките, тук вече са ми вкусовите предпочитания.И ... не се коркай, нищо лично нямам към теб или поста ти, просто не обичам такива генерални заключения.В Къджали 15 човека се оакали, като хапвали в ЕТ "Глобус".И не са виновни ЕТ "Глобус", ами дюнера по принцип като вид храна. Еми не съм съгласен.Поздрави.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

          Коментар


            #20
            Malone написа:
            Atanas71 написа:
            Прав си , всичко българско и родно е гадно и се приготвя по-супер нехегиеничен начин
            Не, никъде не съм написал това, не слагаъ в устата ми думи, които не съм казал.Имах предвид, че ти подчертаваш азиатския произход на храната и слагаш общ знаменател. "Арабската измислица".И с моя пост исках да покажа, че дали е арабска, българска или скандинавска мръсотията при приготвянето е една и съща при определени храни.И кое прави дюнера "боклук"?Това, че се приготва на директен огън? Питката ли, която не се прави много по различно [по състав] от нашите вкусни "пърленки"?Соса ли?Единственото ориенталско в него е махлеба и може би тахан, ако слагат въобще.Не се сърди, бих се съгласил напълно с теб без генералните регионални изводи, които правиш. Прочети пак първия си пост.Отчитам факта, че е възможно да не си искал да прозвучи така, но ... виждаш на какво се акцентира в постовете и на останалите участници.То е в резултат на волния или неволен нюанс, който даде в него."Внимавайте с дюнерите"И че не "бързите закуски" принципно, в България, са с лошо качество и нехигиенични, а че дюнера е гнусен.Еми не е гнусен.Приготвя са навън, при мухите, на прахоляка, по същия начин, както си пекат стековете и чистите американци, а и аз на барбекюто.Мухи не го кацат, защото ще изгорят.Прахоляка го гълтам и без да ям дюнери, искам - не искам.И идеята ми беше, че предпочитам, нещо минало през огъня, отколкото нещо печено през черната мазна тава, немита от седмици, в която и да е квартална баничарница.Нека да е местна пържола, нямам нищо против, но ги няма подправките, тук вече са ми вкусовите предпочитания.И ... не се коркай, нищо лично нямам към теб или поста ти, просто не обичам такива генерални заключения.В Къджали 15 човека се оакали, като хапвали в ЕТ "Глобус".И не са виновни ЕТ "Глобус", ами дюнера по принцип като вид храна. Еми не съм съгласен.Поздрави.
            Доста неща и аз не съм казал , няма значение . Не мисля да започвам някакъв спор , неможеш да ме убедиш в качеството на Дюнера както и аз немога да те убедя в "качеството" на храната в Ливанския ресторант и подобни арабски заведения. Казваш всичко минава през огън , да минава докато се опече после стои с часове на мухи и прахоляк докато се продаде опечения слой , ако изобщо се продаде за деня Не смятам да пиша "поеми" , не обичам играта на думи , когато нещо може да се каже директно. Не си падам по психо-терапевтичните разкази , съжалявам за краткия отговор. Нищо лично Поздрави
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

            Коментар


              #21
              В София съм виждал само една чиста кухня в ресторант, но защото има стъкло вместо стена и посетителите виждат всичко вътре. Колкото пъти съм влизал отзад в произволни места за приготвяне на храна, съм оставал потресен/погнусен от чудовищната мръсотия.
              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

              Коментар

              Working...
              X