Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересна ситуация за АКТ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
ogi28b написа:Въпрос с повишена трудност - какво бихте направили ВИЕ в тази ситуация? Щяхте ли да забавите , и да изчакате цялата колона която досега сте изпреварвали, за да се приберете, или щяхте да продължите да изпреварите и последният камион, при достатъчно видимост, и липса на насрещно движение. Отговорът не може да бъде "Аз нямаше да изпреварвам!". Ситуацията е - вече сте изпреварили 3 коли, и 1 камион. Какво следва?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Изкарахте колегата че изпреварвали рисково и т.н.Колегата пет пъти поясни, че ситуацията изобщо не е била опасна. Ако там нямаше КАТаджии, които да го спрат и да му напишат съмнителен акт, то изобщо нямаше да говорим за тази ситуация. Самото изпреварване е ясно - започнато е на разрешено място, не е превишавана скоростта (иначе ченгетата щяха да това да се заядат), поради малката дистанция между тировете е продължило по-дълго от нормалното, и е завършило при забраняваща маркировка. Според мен това трябва да се напише в опровержението (то времето за него май изтече).Имам и едно питане към компетентните органи, макар да знам че мястото му не е тук:По какви идиотски съображения, пътуващите за Свиленград/Истанбул се свалят от магистралата още на Пловдив (последната детелина на Пловдив) и се пускат по стария път, след като спокойно могат да си продължат по магистралата и да слязат от нея чак на Плодовитово?!? Така пътя между Плодовитово и Пловдив ще се изчисти от ТИРове и колони гастарбайтери... Като гледам, всички изказващи се вече се изказаха.Уважавам молбата на автора на темата и слагам катанеца.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар