Бонус варианта е най-добре. Пусни обява на кемпера + снимки на пунтото и обява за пунтото с цената на кемпера демек купи си Пунто там за 8000лв. ли колко беше и получаваш бонус кемпер :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ориентировъчна цена на Пунто
Collapse
X
-
Е, това с бонуса си беше шега. Честно казано не ми се вади уредбата да я продавам отделно, просто е перфектно сложена и настроена, ще развалям хубавото . За това дето е малолитражка...де да знам, на мен ми върви перфектно, дърпа си като трябва, катери си баири, е, разбира се че се усеща че е на метан, но не е да крета. Според мен тая комбинация е перфектна за някой който има много обикаляне в града и му трябва малка кола с нисък разход, навсякъде да я паркира по теснотиите. Да я кара няколко години и да я хвърли. Но май ще е трудна продажбата и то сякаш не толкова заради цената, а заради нулевото търсене на пазара.
Коментар
-
Не мога да се съглася, че търсенето е нулево-пазарът е свит,но не е нулев. Най-добре според мен еда я пуснеш за продаване и да прецениш сам. Една кола може да се продава няколко месеца, но може да я продадеш и за няколко дни-може да си късметлия и купувач, който търси точно това, да попадне точно на твоята обява. Един съсед от една година се опитваше да продаде реното си (19,’91) и късметът му излезе миналата седмица.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар