Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ориентировъчна цена на Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бонус варианта е най-добре. Пусни обява на кемпера + снимки на пунтото и обява за пунтото с цената на кемпера демек купи си Пунто там за 8000лв. ли колко беше и получаваш бонус кемпер :D
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

еми колега на тая малолитражка метан не ми се струва като екстра след като смяташ че ще вземеш 800 лева за метановата уредба най добре я продай отделно казвам ти го като човек занимаващ се с коли и искам да ти помогна Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

Е, това с бонуса си беше шега. Честно казано не ми се вади уредбата да я продавам отделно, просто е перфектно сложена и настроена, ще развалям хубавото . За това дето е малолитражка...де да знам, на мен ми върви перфектно, дърпа си като трябва, катери си баири, е, разбира се че се усеща че е на метан, но не е да крета. Според мен тая комбинация е перфектна за някой който има много обикаляне в града и му трябва малка кола с нисък разход, навсякъде да я паркира по теснотиите. Да я кара няколко години и да я хвърли. Но май ще е трудна продажбата и то сякаш не толкова заради цената, а заради нулевото търсене на пазара.

Коментар

Не мога да се съглася, че търсенето е нулево-пазарът е свит,но не е нулев. Най-добре според мен еда я пуснеш за продаване и да прецениш сам. Една кола може да се продава няколко месеца, но може да я продадеш и за няколко дни-може да си късметлия и купувач, който търси точно това, да попадне точно на твоята обява. Един съсед от една година се опитваше да продаде реното си (19,’91) и късметът му излезе миналата седмица.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ами на метанец е евтино, но 1,1 двигател едва ли ще има голям разход и на бензин.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

мани шегата ама мойта е 1.2 16V и ми гори към 10
              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Working...
              X