Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ориентировъчна цена на Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ориентировъчна цена на Пунто

ТОВА НЕ Е ОБЯВА ЗА ПРОДАЖБА!Колеги, няма да се разпростирам за да не излезе че пускам обява в тоя раздел, но ще съм ви благодарен ако ми помогнете за ценовия диапазон в който бих могъл да продам пунтото си. Знам че ’ориентировъчна цена’ е разтегливо понятие, и все пак...ще съм благодарен за мнения.Колата е Фиат Пунто 55 SX, 1995г, 150 000км (толкоз показва поне), 1.1 FIRE двигател, 4(5) врати, аларма, стерео, центр. заключване, ел. стъкла, метанова уредба поставена в Италия, с адванс процесор. Две бутилки, побират общо 15кг метан, с паспорт на уредбата и редовно минаван преглед. Работи и на бензин и на метан. За смяна - масло, акумулатора ще изкара до есента. Външни забележки - нормалните за градска кола. НЯМА климатик, хидравлика на волана, ел. огледала, халогени.Умишлено не пускам снимки, защото както казах това не е обява. Всички сте виждали пунто. Пък може и други хора да ориентира в цените, гледам в раздела за продажби се правят макар и с половин уста изречения че е висока цената.

около 2000, може 2500 ако случиш на търсещ кола с метанова уредба. Независимо колко е поддържана, набор 95 без клима не са особено тачени. Проблемът е и, че в момента цените на по-високите класове са паднали и конкурират ниския клас с повече екстри и място. Покрай скорошното ми търсене на нова кола разговарях с доста хора, търсещи автомобил - имаше няколко, които се бяха ориентирали към ниския клас за повече удобство в града, но в последствие са решили да вземат Браво/Меган/206 (207)/голф точно поради повечето място и не много по-големите (според тях) размери на колата. Но цената зависи и колко бързо искаш да я продадеш. Успех с продажбата (евентуално)
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Всичко е на късмет, стига да попаднеш да добър балама всичко се продава. Ако няма проблеми по окачване и няма фрапиращи дефекти по интериора и екстриора 2000лв. може и да му вземеш, просто сега коли не се продават добър коз ти е мет. уредба.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Колега ако ще пускаш твойта за продан да знаеш ,че към нея мога да ти дам едно Пунто,което е след 2 основни ремонта и една Мареа Бонус,пък за парите ще се разберем .

Коментар

абе какви 2500 бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 аз за толко дадох пунто гт с клима и пак чаках вече цената на такива пунтовци е 1500 леа с 300 зора

Коментар

Моята оферта е съвсем реална и валидна . Покрай Фиатчетата започнах леко да разбирам от автомобили .

Коментар

За тези пари макар и с Метанова уредба много трудно ще се излъже някой, просто годините И а и липсата на климатик си казват веднага думата за съжаление .
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Цените са толкоз паднали, че и по-нови като година има и с клима за 1500-1700лв.В какво състояние са не знам ама просто ми направи впечатление.Така, че ако искаш да я сменяш я пускаш ниско, така или иначе сме вечно набутани
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Симо, едно че баш в тая тема не ми се обсъждат конкретни неща, второ че не виждам как ще ми помогне да продавам наведнъж 3-4 коли. Значи да разбирам че 2000лв е тавана. Хм, ами ще мисля...1500лв вече ми се струва смешно, че то уредбата и двете бутилки да смъкна да ги продам сигурно ще им взема 800лв, какво, колата за 700 ли да я дам . А в мобиле.бг такива пунтота (с метан) тръгват от 2500лв нагоре, чак па толкова ли са раздути там цените?!

Коментар

Ами то Метанови уредби втора ръка вече и за 600-650 лв. меже да се намерят с малко повече късмет.
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Да, с една бутилка.

Коментар

колега,на всеки купувач цената му се вижда висока,а на всеки продавач,цената се вижда ниска...проблема е,че коли не се търсят в момента,а и се замисли,пунто сега колко струва ново? При все,че твоето е без климатик и е доста карано в България-респективно ходовата му част има своите забележки...дали малки или не,зависи вече от самата кола!За мен такава обява тръгва от 2200 и от там вече ти си определяш при липса на интерес колко може да смъкнеш от цената А това,което казваш за метановата уредба,прав си,но замислял ли си се в какво състояние е двигателя,след като толкова време е каран на метан? От там пък купувача си казва,ааа тая кола е карана на метан,двигателя може би не е добре,много пари не давам... Всеки гледа интереса си,пазара сега е мноооого слаб,а да ти кажа в Германия в момента коли на по 30000 км се дават за претопяване,замисли се тогава реално колко струват нашите автомобили и колко са завишени тук цените
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

ls1 написа:
                          Да, с една бутилка.
                          Да така е ама все пак .

Коментар

Да взема да го дам като бонус на който купи кемпера ли

Коментар

И това е решение .

Коментар

Working...
                              X