Irka_fihi,няма значение колко добре караш.Изобщо не се опитвам да се заяждам,но да караш без книжка на магистрала е безумие.Да има много по-некадърни с книжки от теб.Добре мъжът ти има доверие в теб,но вземи си книжка и тогава карай.Никога не се знае какво може да стане.Каквото и да е,колкото и некадърни да са инструкторите,друго си е да имаш книжка у джобчето.Остави на страна полицайте.Майната му ще те хванат,ще ти пишат един акт за 240 лв и готово.Въпроса е принципен.Има закони,които трябва да се спазват.Аз досега имам около 100-150 километра пробег на полигон.Като ида на полигона си карам преспокойно и още ме е страх да излезна на улицата,било то извънградско.Не че не мога,не че няма да се оправя,ама белята един път става.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карали ли сте някога без книжка?
Collapse
X
-
Irka_fihi написа:style34 - не знам само кой се провокира лесно...този пост, в който се "хваля" беше написан точно за теб и ти като добро момче налапа въдицата...Irka_fihi написа:И много държа да уточня - похвалих се, че съм карала колата, а не, че съм я карала без книжка, не ми преиначавай думите, ако обичаш!!!Irka_fihi написа:Самочовек, който има много високо мнение за себе си, може да си позволи да съди и упреква другите!Irka_fihi написа:Благодарна съм на Иван, че ми гласува доверие и ми дава да карам, защото само така ще се науча. Аз се уча от него дори и когато се возя, гледам и попивам всичко.Irka_fihi написа:Вярва в мен, дори когато аз се съмнявам във възможностите си.Irka_fihi написа:така че каквото и да ми говорите тук, няма да промените нищо!Irka_fihi написа:За съжаление,много мъже подценяват жените си, относно шофирането и ти си един от тях.Irka_fihi написа:Май не сте се замисляли в колко семейства и двамата имат книжки, но винаги шофира мъжът, а жена му се вози, с изключение на случаите, когато "благоверният" се натряска и ще-не ще, трябва жена му да го прибира. И те така.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
fihi
-
Карам от петнайсет годишен все пакВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар