Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карали ли сте някога без книжка?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Карал съм без книжка само когато карах шоф. курсове :D
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Явно Pakumba ще говори вместо мен в тази тема fihi, не мога да пиша лични от работа, затова ти отговарям тук, че не знам как става. За мен дори е полезно да се кара, преди да вземеш книжка, НО само на полигон и на безлюдни, селски пътища. Щото и другото не е работа - никога не си карал, минаваш курс, там знаем как ги учат и бам в София, примерно.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

на 12 годинки КАРАХ ТРАБАНТ 601 С ДЕЛУКС 26 КОНЯ 600 КУБИКА ДВУТАКТОВ !на село си го карах !
        Bravo GT 1.8

Коментар

Аз изкарах курса и си взех изпита един ден преди да навърша 17!Смятайте през оставащата година карал ли съм или не Има - няма 2000км с няколко коли...
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Я, някой да пусне анкета - "За или против секса преди брака"
            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Че кака иначе. На село трябва да се учим да шофираме... :D
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

simeon3000 написа:
                Я, някой да пусне анкета - "За или против секса преди брака"
                хахахпо темата: аз карах преди да взема книжка, от 6-7 клас, но на "безлюдни" пътища както казват колегитесега вече карам навсякъде, взех си книжката, но това не ме прави по-добър шофьор, искам да кажа, че не книжката кара колата, но щом закона я изисква трябва да я има !

Коментар

Преди да изкарам книжка,не съм шофирал автомобил без съответният документ за управление. Но от друга гледна точка, без книжка съм карал на няколко пъти из града.
                  Уважавам тези,които ме уважават!
                  Clube do Marea!

Коментар

e аз от както я взех 3-4 пъти я забравям и се сещам чак когато се върна вкъщи...

Коментар

ми ас сам на 17-години схемата е такава баща ми като заспи някаде към 1 2 вечерта паля типото обикалям за 30 мин. най много 1-час отвиам да зареждам пълня резорвара на газта до горе паркирвам го и лягам да спа а пак когато трагнем на дълъг път той ми дава на магистрала да карам а пак в града ставаме кам 4 5 сутрента заради трафика.. и ми дава да карам а пак когато типото трябва да ходи в сервиз кадето е много близко ас го карам ;]
                      сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Даже не ми е минавало през акъла!
                        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Аз карах половин година в София, преди да взема книжка ... изкарах курсовете, но нямах годините и си карах .... ВНИМАТЕЛНО !!!! За разлика от сега ... тогава наистина се съобразявах в пъти повече Ко щете ме изяжте, ама в София без кола си като мравка във ваната ...
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

kristo0o_m написа:
                            ми ас сам на 17-години схемата е такава баща ми като заспи някаде към 1 2 вечерта паля типото обикалям за 30 мин. най много 1-час отвиам да зареждам пълня резорвара на газта до горе паркирвам го и лягам да спа а пак когато трагнем на дълъг път той ми дава на магистрала да карам а пак в града ставаме кам 4 5 сутрента заради трафика.. и ми дава да карам а пак когато типото трябва да ходи в сервиз кадето е много близко ас го карам ;]
                            Не искам да спамя, ама не се сдържам. На такива като теб книжка не трябва да дават. И не заради това, че караш без книжка.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Анкетата е непълна и не дава реална оценка !
                              Princo написа:
                              На площадка обособена за тези работи с баща ми до мене.В населено място - не
                              Точно Карал съм без книжка, но само на полигон
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Карал съм,разбира се.По онова време/1971 год.-бях на 11/да имаш кола беше голяма работа,а пък да ти дават да караш-върхът!Благодарен съм на баща ми,че ми даваше новата Жигулка да я карам,в негово присъствие,разбира се,което 10 години по-късно ми помогна за безпроблемното вземане на книжка.Аз също съм давал и давам на децата си да карат и да се учат,защото курсовете сега са само да ти вземат парите-свидетели сме,за жалост,на резултатите от това всеки ден.
                                PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                                Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Working...
                                X