Карал съм без книжка само когато карах шоф. курсове :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карали ли сте някога без книжка?
Collapse
X
-
Явно Pakumba ще говори вместо мен в тази тема fihi, не мога да пиша лични от работа, затова ти отговарям тук, че не знам как става. За мен дори е полезно да се кара, преди да вземеш книжка, НО само на полигон и на безлюдни, селски пътища. Щото и другото не е работа - никога не си карал, минаваш курс, там знаем как ги учат и бам в София, примерно.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз изкарах курса и си взех изпита един ден преди да навърша 17!Смятайте през оставащата година карал ли съм или не Има - няма 2000км с няколко коли...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
simeon3000 написа:Я, някой да пусне анкета - "За или против секса преди брака"
Коментар
-
ми ас сам на 17-години схемата е такава баща ми като заспи някаде към 1 2 вечерта паля типото обикалям за 30 мин. най много 1-час отвиам да зареждам пълня резорвара на газта до горе паркирвам го и лягам да спа а пак когато трагнем на дълъг път той ми дава на магистрала да карам а пак в града ставаме кам 4 5 сутрента заради трафика.. и ми дава да карам а пак когато типото трябва да ходи в сервиз кадето е много близко ас го карам ;]сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
Аз карах половин година в София, преди да взема книжка ... изкарах курсовете, но нямах годините и си карах .... ВНИМАТЕЛНО !!!! За разлика от сега ... тогава наистина се съобразявах в пъти повече Ко щете ме изяжте, ама в София без кола си като мравка във ваната ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
kristo0o_m написа:ми ас сам на 17-години схемата е такава баща ми като заспи някаде към 1 2 вечерта паля типото обикалям за 30 мин. най много 1-час отвиам да зареждам пълня резорвара на газта до горе паркирвам го и лягам да спа а пак когато трагнем на дълъг път той ми дава на магистрала да карам а пак в града ставаме кам 4 5 сутрента заради трафика.. и ми дава да карам а пак когато типото трябва да ходи в сервиз кадето е много близко ас го карам ;]The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Карал съм,разбира се.По онова време/1971 год.-бях на 11/да имаш кола беше голяма работа,а пък да ти дават да караш-върхът!Благодарен съм на баща ми,че ми даваше новата Жигулка да я карам,в негово присъствие,разбира се,което 10 години по-късно ми помогна за безпроблемното вземане на книжка.Аз също съм давал и давам на децата си да карат и да се учат,защото курсовете сега са само да ти вземат парите-свидетели сме,за жалост,на резултатите от това всеки ден.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар