поповете са най-големите пияници и педали..Има много примери които защитават моята теза
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за религията?
Collapse
X
-
Humppa
Човече за кои попове говориш?Аз съм католик, чистокръвен, родителите ми са католици, техните родители - също... От няколко години в нашата църква има един свещенник - италианец, рядко срещан ерудит! Никога не бх приложил за него епитетите, които ти си написал... Не!Не вярвам в Бог, може би по-скоро не вярвам в Исус Христос, но си мисля, че вярвам в някаква сила, която е над човека, над природата, за мен си я наричам Случайност.Едит: Дори и религията да е средство за манипулация на масите, аз я одобрявам, тя ни прави по-добри. Ако вярвахме всички в Бог - Земята щеше да е прекрано мояст за живеене! Един вид "ако до всяко добро същество застане още едно..."
Коментар
-
Humppa написа:Едит: Дори и религията да е средство за манипулация на масите, аз я одобрявам, тя ни прави по-добри."
Коментар
-
Kuku написа:Да, това не е лошо, а дори напротив, точно религията е дала на света много положителни черти в развитието на човечеството, НО си остава измислица.Хубаво е, правилно е, полезно е....Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Kuku написа:Да, това не е лошо, а дори напротив, точно религията е дала на света много положителни черти в развитието на човечеството, НО си остава измислица.Хубаво е, правилно е, полезно е....
Коментар
-
Humppa
evgeni85 написа:Humppa написа:Едит: Дори и религията да е средство за манипулация на масите, аз я одобрявам, тя ни прави по-добри."
Коментар
-
Humppa написа:evgeni85 написа:Humppa написа:Едит: Дори и религията да е средство за манипулация на масите, аз я одобрявам, тя ни прави по-добри."
Коментар
-
Humppa
Нещо се отцепваме от идеята на темата! Всички знаааем какв са 10-те Божи заповеди! Е, аз не споделям само заповедта за прелюбодействието....
Коментар
-
Humppa
-
Humppa
-
Re: Какво мислите за религията?
noriaga написа:Колеги незнам дали е имало подобна тема, но на мен лично ще ми е интересно всеки да сподели своето виждане по въпроса.Имаме ли в днешно време нужда от религия? Или тя е само за промиване на мозъци и контрол на масите? Прави ли хората по добри? Тя ли е начина човек да разграничава доброто от злото?Да споделя и аз моето мнение.....Според мен религията е възникнала от момента, в който човек е започнал да мисли и да търси отговор на въпроси. Тъй като в началото не е разбирал и не е могъл сам да си обясни, защо има слънце, защо всеки ден изгрява и залязва, защо вали, защо е топло, защо е студено и т.н. и т.н. и т.н. до момента, в който стига до въпроса защо умирам и какво става след това.Fiat Marea TD100
Коментар
-
evgeni85 написа:Ако има 3-та световна война, тя ще е на религиозна основа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар