gantcho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аман!!! Втръсна ми, катастрофирах. Да споделя само...
Collapse
X
-
-
И аз ще ти кажа баналното - важното е, че няма пострадали хора. А колкото до помляната кола, дано ти признаят тоталка и да вземеш хубави пари. Може пък и да спечелиш от цялата работа, ако вземеш да кажем поне 6000 лв от застрахователя, защото реално не можеш да продадеш мареа за такива пари. След това още около 1000 лв. от частите, които успееш да продадеш и се оказва, че си на далавера.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
-
gantcho написа:Ако имам възможност, изобщо няма да се занимавам да я оправям - то ще бъде едно ходене по мъките По скоро бих я продал за жълти стотинки на някого и той да си я оправя. Колата си струва - преди катастрофата беше в чудесно състояние. Ако двигателят е оцелял е много читав. Лошото е, че трябва да търся сервиз за да се проведе там огледа, а аз и нямам много време да се занимавам .....::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
Не знам дали ще те успокои факта, че в рамките на около година три пъти ме блъска кола, докато чакам на червен светофар. Първият път едни пишлемета с БМВ без книжка не могли да спрат защото набрали скорост предния светофар, следващия път ме блъсна един татко, който се обърнал да види защо детето му плаче на задната седалка. Последния път една лелка с автоматични скорости както си стоеше зад мен изведнъж даде пълна газ и ме премести 2 м напред. В първия случай исках да налитам на бой, във втория бях доста по-спокоен, а в третия си мисля - добре, че бях спрял достатъчно назад от колата пред мен. Важното е да си здрав и да няма пострадали! Карай си стария таралясник и не си и помисляй за нова колаБрава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
Благодаря за окуражаването От 2002 година, това ми е петото ПТП.1. В София, бул. Левски (с предимство), дивак с Кадет излиза от Славянска за да прави забранен ляв завой. Отделно дето е дори без предимство. Аз бях в лявата лента, в дясната имаше маршрутка - видях го секунда преди да го нацепя. Писаха му акт. Аз ядох л...на със застрахователи.2. София, Орлов Мост. С 10 км/ч чукнах отзад (колата имам предвид ) една лелка с Голф 2 докато се оглеждам дали някой както обикновено няма да ми отнеме предимството и от лентата за ляв завой да тръгне направо кум СУ. Резултат - спукан заден фар на лелката, счупен мой мигач и стъкло на фар. Писаха ми акт за неспазване на дистанция. Платих си го, при застрахователи не съм ходил.3. Цариградско шосе. Таксиджия спрял в средната!!! лента. Цялата средна лента дъним спирачки. Един с Корола ме отнася отзад като куцо пиле домат. Писаха му акт за неспазване на дистанция. Аз пак ядох л...на със застрахователи.4. Главен път София-Русе (с предимство), 5 км преди да си вляза в града. Професионален шофьор с газка натоварена до откат с дърва седи пред знак "стоп" от лявата страна на пътя и се оглежда. Това е отбивката за едно селце. Вижда ме. И аз го виждам. Виждам го, че ме вижда. И си карам. В последния момент и той тръгва. Бях с 80 км/ч (за щастие на Типото на тъста тъкмо му свърши газта, иначе бях със стотина) - последните 10-на метра на шейна седя и чакам удара. Жена ми на задната седалка беше бременна. Писаха му акт. Тъст ми яде л...на със застрахователи - типото беше тоталка. 5. Последната случка е описаното в тази тема ПТП.Ами как да не каже човек "Аман!"?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho, верно много произшествия си имал. Аз само веднъж съм имал ПТП - карам си и някакъв отсреща изпреварва по баир спрял непозволено бакшиш. Пораженията ми бяха пукната броня и огънат калник. Абе нищо сериозно. Писаха му акт на тоя с БМВ-то дето изпреварваше без да вижда, но ченгето каза, че и бакшиша е толкова виновен. Още си спомням колко ужасно е чувството като няма какво да направиш и предстои удара. Но какво да правиш? Добре че за сега всичко е ок и дано така да си останат нещата. На колите майната им.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
gantcho написа:Ами как да не каже човек "Аман!"?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
fihi
paralesa написа:Valiosport написа:Важното е, че на теб ти няма нищо колега коли се купуват
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар