gantcho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аман!!! Втръсна ми, катастрофирах. Да споделя само...
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Danchojn написа:Колега здравей!Аз почти станах свидетел на това което се случи. Всъщност ви видях когато слизате от колата. Връщах се от Младост 3. Кофти ситуация! Важното е че ви няма нищо на вас! За ламарините резевни части бол, но за нас не! На това кръстовище не за първи път стават такива бели и си плаче за светофар. Съжалявам за случилото се, още повече без вина!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Danchojn написа:Колега здравей!Аз почти станах свидетел на това което се случи. Всъщност ви видях когато слизате от колата. Връщах се от Младост 3. Кофти ситуация! Важното е че ви няма нищо на вас! За ламарините резевни части бол, но за нас не! На това кръстовище не за първи път стават такива бели и си плаче за светофар. Съжалявам за случилото се, още повече без вина!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Хм, катастрофата е култова, но тази Мареа, ах тази Мареа... Такъв цвят търсех ... Но пък вероятно ще я оценят за тоталка въпреки, че ебаси цвета... Ах... още повече ме хвана яд...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Снимат с телефончетата за да си правят клипчета после, нормално. Аз ако бях нямаше да отпиша така лесно марийката особено с този двигател. Може да вземеш пари за тоталка и да я стегнеш, ако не е усукано купето. Капаци, волани, табла - всичко поевтинява постоянно по разни морги и т.н.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Tempras написа:Снимат с телефончетата за да си правят клипчета после, нормално. Аз ако бях нямаше да отпиша така лесно марийката особено с този двигател. Може да вземеш пари за тоталка и да я стегнеш, ако не е усукано купето. Капаци, волани, табла - всичко поевтинява постоянно по разни морги и т.н.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
За посукано, може би на сервиз трябва да отидеш, има такива стендове.Но най добре да си вземеш пари за тотал, пък после ти да си решиш.Вземи една нова колица, а тази малко по малко ще я стегнеш. Все ще има кой да я кара, сигурен съм в това.И все пак си прецени де. Аз след като оправих моя кола преди 3 години, след "среща" с гаден, мръсен, бездомен, цигански, котленски кон, стигнах до извода, че е било по добре да и намеря собственик така, отколкото да затварям над 1000 лева в ремонта и.Моите майстори бяха невероятно некадърни, но дори и да бяха добри, никога няма да е същото, дори и само емоционално да погледнеш..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Vladim написа:gantcho написа:Значи ще станат джантите и гумите, казвате. Аз гледам че в предния пост съм пообъркал размерите на гумите. Истината е 195/60/15, ако не се лъжа. Това нали не променя нищо?И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?
Коментар
-
cHaunepucTa написа:Карам Браво с 195/55/15 - ако сложа 195/65/15 ще опрат със сигурност така ,че и аз мисля ,че повече от 55 няма как да стане за 15-ки.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Malone написа:За посукано, може би на сервиз трябва да отидеш, има такива стендове.Но най добре да си вземеш пари за тотал, пък после ти да си решиш.Вземи една нова колица, а тази малко по малко ще я стегнеш. Все ще има кой да я кара, сигурен съм в това..She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар