Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман!!! Втръсна ми, катастрофирах. Да споделя само...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gantcho написа:
    Аз съм сигурен, че бих бил доволен от Либричка. Знам как изглежда вътре. Чудесен автомобил! Това, което ме притеснява е евентуална раздяла и с нея при подобни обстоятелства. Ако ви кажа, че съм мъж на 34 години, баща на 2 деца и въпреки това ми се ревеше вчера за колицата...
    Горе главата колега, тенекии се купуват.Не че и на мен няма да ми се реве ако ми се случи, но нали сме за това - да се подкрепяме.Мене ако питаш ако може да смъкнеш добри пари от застрахователите - грабай едно Стило и не му мисли.Тия работи за Типо и да не го мислиш - ми вземи си Жигула за да не я мислиш... Нали на човек трябва колата и кеф да му доставя - поне тука сме такива.Имам обаче съмнения че застрахопвателя над 2000лв няма да ти даде, което нито да оправиш колата стигат, нито да си вземеш друга след разпродаването на Мареаа на части. За съжаление яко са затегнали коланите сега застрахователите.Иначе за гумите и джантите - предполагам Бравата е със стандартните 175/65/14 - диаметър 583мм, а 195/60/15 - диаметър - 615мм - което означава че колата ще се вдигне с около сантиметър и половина и толкова ти трябва празнина в калниците. Странчен ефект е че при реално 100км/ч ще ти отчита 95км/ч Можеш да си провериш тук: http://www.avtogumi.com/Иначе Бравата има място в калниците по принцип и мисля че ще станат.Успех!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

simeon3000 написа:
      Danchojn написа:
      ... На това кръстовище не за първи път стават такива бели и си плаче за светофар. ...
      Сакън По-добре да го махнат левия завой, отколкото още един светофар.
      Май си прав, и без това е трудно движението там!
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
        Колега здравей!Аз почти станах свидетел на това което се случи. Всъщност ви видях когато слизате от колата. Връщах се от Младост 3. Кофти ситуация! Важното е че ви няма нищо на вас! За ламарините резевни части бол, но за нас не! На това кръстовище не за първи път стават такива бели и си плаче за светофар. Съжалявам за случилото се, още повече без вина!
        Ми значи си минал 20-30 секунди след удара... Видя ли как го бях подхванал и разжлембил Черен хумор за моя сметка...Наистина трябва светофар, а да направят надлез на пазара по-долу на пътеките и там да махнат светофара...
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
          Danchojn написа:
          Колега здравей!Аз почти станах свидетел на това което се случи. Всъщност ви видях когато слизате от колата. Връщах се от Младост 3. Кофти ситуация! Важното е че ви няма нищо на вас! За ламарините резевни части бол, но за нас не! На това кръстовище не за първи път стават такива бели и си плаче за светофар. Съжалявам за случилото се, още повече без вина!
          Ми значи си минал 20-30 секунди след удара... Видя ли как го бях подхванал и разжлембил Черен хумор за моя сметка...Наистина трябва светофар, а да направят надлез на пазара по-долу на пътеките и там да махнат светофара...
          Баничарката още малко и щеше да е с колелата на горе. Светофара на пътеките си е наистина за пешеходен надлез. Аз предлагам да нападнем общината по този повод. Преди успяхме с пешеходния надлез на ХМС-то, може и сега да стане.

Коментар

http://www.vbox7.com/play:6408bf56това ти ли си?
            Powered by Emzo

Коментар

Да това е катастрофата!

Коментар

грубичко....но нали няма пострадали...
                Powered by Emzo

Коментар

Хм, катастрофата е култова, но тази Мареа, ах тази Мареа... Такъв цвят търсех ... Но пък вероятно ще я оценят за тоталка въпреки, че ебаси цвета... Ах... още повече ме хвана яд...
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

evgeni85 написа:
                    http://www.vbox7.com/play:6408bf56това ти ли си?
                    Да, това е катастрофата. Имаше разни, които снимаха, но за какъв дявол е качено и в интернет не знам.

Коментар

Снимат с телефончетата за да си правят клипчета после, нормално. Аз ако бях нямаше да отпиша така лесно марийката особено с този двигател. Може да вземеш пари за тоталка и да я стегнеш, ако не е усукано купето. Капаци, волани, табла - всичко поевтинява постоянно по разни морги и т.н.
                      1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Tempras написа:
                        Снимат с телефончетата за да си правят клипчета после, нормално. Аз ако бях нямаше да отпиша така лесно марийката особено с този двигател. Може да вземеш пари за тоталка и да я стегнеш, ако не е усукано купето. Капаци, волани, табла - всичко поевтинява постоянно по разни морги и т.н.
                        А как да позная дали е усукано или не? И ако я постегна дали ще й имам вече доверие?Да не говорим, че тази кола, с тези екстри, никой няма да ми я възстанови такава, каквато си беше...Благодаря на всички за съчувствието.

Коментар

За посукано, може би на сервиз трябва да отидеш, има такива стендове.Но най добре да си вземеш пари за тотал, пък после ти да си решиш.Вземи една нова колица, а тази малко по малко ще я стегнеш. Все ще има кой да я кара, сигурен съм в това.И все пак си прецени де. Аз след като оправих моя кола преди 3 години, след "среща" с гаден, мръсен, бездомен, цигански, котленски кон, стигнах до извода, че е било по добре да и намеря собственик така, отколкото да затварям над 1000 лева в ремонта и.Моите майстори бяха невероятно некадърни, но дори и да бяха добри, никога няма да е същото, дори и само емоционално да погледнеш.
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

Vladim написа:
                            gantcho написа:
                            Значи ще станат джантите и гумите, казвате. Аз гледам че в предния пост съм пообъркал размерите на гумите. Истината е 195/60/15, ако не се лъжа. Това нали не променя нищо?
                            Хъм... на мен ми се струват малко големи, но нека и други колеги да изкажат мнение. Мисля, че трябва да са най-много 50-55 високи.
                            Карам Браво с 195/55/15 - ако сложа 195/65/15 ще опрат със сигурност така ,че и аз мисля ,че повече от 55 няма как да стане за 15-ки.
                            И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
                            Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
                            И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?

Коментар

cHaunepucTa написа:
                              Карам Браво с 195/55/15 - ако сложа 195/65/15 ще опрат със сигурност така ,че и аз мисля ,че повече от 55 няма как да стане за 15-ки.
                              Да не забравяме все пак, че Брава/Браво и Мареа са в общи линии едно купе. Зимните ми гуми са 195/65/15 и опират само при максимален ход на волана и то само ако вътрешността на калника е обледена - т.е. опират в леда. Летните ми гуми с джантите са 195/60/15 и искрено се надявам да станат на Бравата на баща ми...

Коментар

Malone написа:
                                За посукано, може би на сервиз трябва да отидеш, има такива стендове.Но най добре да си вземеш пари за тотал, пък после ти да си решиш.Вземи една нова колица, а тази малко по малко ще я стегнеш. Все ще има кой да я кара, сигурен съм в това..
                                Ако имам възможност, изобщо няма да се занимавам да я оправям - то ще бъде едно ходене по мъките По скоро бих я продал за жълти стотинки на някого и той да си я оправя. Колата си струва - преди катастрофата беше в чудесно състояние. Ако двигателят е оцелял е много читав. Лошото е, че трябва да търся сервиз за да се проведе там огледа, а аз и нямам много време да се занимавам - трябва да излизам от работа и да си вземам отпуск. Абе, направо ми побеляват косите.Но иначе си прав, че колата трябва да доставя И удоволствие, освен да транспортира... Така че новата сигурно ще е по-нов модел от сегашната/бившата.

Коментар

Working...
                                X