Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман!!! Втръсна ми, катастрофирах. Да споделя само...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Аман!!! Втръсна ми, катастрофирах. Да споделя само...

gantcho написа:
    ... да не си купя пак едно Типо както преди 8-9 години и поне да знам, че карам евтина кола - никакво каско, никакви глезотии, само бой, е...н и сръбска музика. Просто ми втръсна да ми трошат колите.И след всичкия ми плач - един практичен въпрос. Оригиналните ми джанти 15" с чисто нови гуми 190/65/15 дали ще могат да се сложат на Бравата на баща ми?
    Това за ТИПО-то е и моя идея напоследък.Джантите трябва да станат на БРАВА-та, тя е със същите размери. Ако не станат - ще намеря кой да ми ги докара във Варна, ако нещо са ти излишни И сори за МАРЕА-та, но НАЙ-ВАЖНОТО е, че ти няма нищо, коли и железа се купуват - здраве и живот - не.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Кофти преживяване, но горе главата! Дано не ти се случват повече такива случки. Джантите ще станат на Бравата без проблем!
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Искрено съжалявам за колата ти, Ганчо!Радвай се, че не си пострадал, или другия човек не е пострадал.Всичко останало е преходно!Напоследък гледам в Ямбол движението доста се позадръсти. И най-малоумните маневри, неправилни престроявания и подобни ги правят коли със софийска регистрация. Нищо лично, ама си е така

Коментар

Значи ще станат джантите и гумите, казвате. Аз гледам че в предния пост съм пообъркал размерите на гумите. Истината е 195/60/15, ако не се лъжа. Това нали не променя нищо?А също да ви питам и още нещо. Макар да не знам точно каква част от двигателя и ходовата част са унищожение, смятате ли, че има шанс за тотална щета като се има предвид, че двете възд. възглавници са отворени, а таблото - унищожено. Понеже изтече и маслато и антифриза, счупен картер и радиатор са най-малкото, което очаквам.
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
            Значи ще станат джантите и гумите, казвате. Аз гледам че в предния пост съм пообъркал размерите на гумите. Истината е 195/60/15, ако не се лъжа. Това нали не променя нищо?
            Хъм... на мен ми се струват малко големи, но нека и други колеги да изкажат мнение. Мисля, че трябва да са най-много 50-55 високи.
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колега, много лошо с количката Хубава кола с хубав двигател.Поне всичко с хората е наред в тази ситуация.Тъкмо няма какво да го мислиш, взимай една Либра и ще видиш как ще я заобичаш много повече от сегашната ти количка - гарантирам ти го!
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

е нищо, ще се сдобиеш с една либричка сега и ще си по-доволен. според мен не е оправдано да си вземе човек едно типо, друго е да си има еър бегчета, абс и т.н.
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Много, много ужасно, но няма как, гледай напред и не забравяй, че от лошо има и по-лошо!Владим, не съм със софийска регистрация, но за 4 години ежеднвно каране в София даже и стопа не съм си чупил при маневра назад Абе и в ЛАс Вегас съм карал и там се оправих някак си. Ама ако трябва да си сменя регистрацията, за да се науча да карам... Никой не е застрахован от малоумници. Последния път, за да не се разбия в един нещастник, който ми отне предимството и очевидно не беше наясно що е това странично огледало и за какво служи се ударих в бордюр, което ми костваше нова джанта, защото старата след 2 часа опити за изправяне все още беше крива, 4 часа загубено време и 30 км навъртяни в София да търся джанта, и накрая стенд. Абе 100 лева ей така, че ми бяха излишни.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Неприятно е.На мен ми се е случвало това и то два пъти с предната ми кола, която много си я обичах и глезех, и двата пъти не бях виновен. Неприятно е- но какво да правиш, случва се.! Най-важното е да сме живи и здрави. Коли се купуват, живота и здравето не!

Коментар

Кофти случка, джантите ще станат, но гумите са високи.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз съм сигурен, че бих бил доволен от Либричка. Знам как изглежда вътре. Чудесен автомобил! Това, което ме притеснява е евентуална раздяла и с нея при подобни обстоятелства. Ако ви кажа, че съм мъж на 34 години, баща на 2 деца и въпреки това ми се ревеше вчера за колицата...
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                          Аз съм сигурен, че бих бил доволен от Либричка. Знам как изглежда вътре. Чудесен автомобил! Това, което ме притеснява е евентуална раздяла и с нея при подобни обстоятелства. Ако ви кажа, че съм мъж на 34 години, баща на 2 деца и въпреки това ми се ревеше вчера за колицата...
                          Имо адна поговорка, която не знам дали ще те успокои, но......."Всяко зло - за добро"И аз преди да вземем Мареата ми се щеше Либра, но жена ми не я хареса.

Коментар

Няма какво да те притеснява Ганчо.Жалко за случката, жалко за колата, но ... майната и, проста ламарина е това. Важното е, че ти си жив и здрав.Коли ще се блъскат, а ние ако сме живи и здрави ще купуваме нови.Не прави компромис с разбиранията си. Колата е И за удоволствие.Вземи нещо, което ще ти е кеф да караш.Ние трябва да управляваме случките, а не случките да управляват живота ни.Аз мога да ти пожелая да случиш на читав автомобил и ... никой не е застрахован, ако [недай си Боже], някога се случи нещо подобно и с нея, жертвите да са само нервите от преживяното.
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Колега здравей!Аз почти станах свидетел на това което се случи. Всъщност ви видях когато слизате от колата. Връщах се от Младост 3. Кофти ситуация! Важното е че ви няма нищо на вас! За ламарините резевни части бол, но за нас не! На това кръстовище не за първи път стават такива бели и си плаче за светофар. Съжалявам за случилото се, още повече без вина!
                              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
                                ... На това кръстовище не за първи път стават такива бели и си плаче за светофар. ...
                                Сакън По-добре да го махнат левия завой, отколкото още един светофар.
                                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
                                X