Колеги искам да попитам за кредит максимално бърз и опростен от към документи без поръчител и доказан доход.става въпрос за сума до 1000лв.ако някой е ползвал такъв ще му бъда благодарен да ми препоръча институция.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кредит?
Collapse
X
-
Humppa
-
зависи, при добър и доказан доход, добра кредитна история няма да имаш проблем. за такава сума според мен е най-добре кредитна карта, или пък овърдрафт, или джет кредит преди време бях чел, че дават кеш пари, при адска лихва, има и някви им гледах реклама по тв дават кеш веднага .... естествено лихвата е ужас, затова първите ми 2 предложения....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Аз ползвам ОК кредит на ОББ и е доста изгодно Сам си определям месечната вноска и си плащам лихва само на оставащата сума много е добре и ако си покрия цялата сума не дължа нищо а паричките си стоят и ако ми потрябват пак си тегля лично аз ти го препоръчвам става бързо и лесноRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Аз ползвам ОК кредит на ОББ и е доста изгодно Сам си определям месечната вноска и си плащам лихва само на оставащата сума много е добре и ако си покрия цялата сума не дължа нищо а паричките си стоят и ако ми потрябват пак си тегля лично аз ти го препоръчвам става бързо и лесноFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Humppa
-
Най-лесно е да вземеш кредит от "твоята" банка, в смисъл там където имаш открита сметка и/или ти превеждат заплатата и т.н.На мен примерно не ми искаха да доказвам доход. Просто направиха вътрешна справка за движението по сметката миAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Да си извадиш кредитна карта също не е много лесно. Освен това зависи за колко време ти трябва кредита. След като ти мине датата за плащане(гратисния период) започва лихва, която е около 16 процента мисля. Има минимална вноска, която ако не платиш започват наказателни лихви. Отделно годишна такса 50-60 лева. Аз добре че като банков служител имам лихва 9% и нямам годишна такса А, и тегля от всеки банкомат безплатно с дебитна картаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
В Булбанк ще ти отпуснат. На мен без поръчител ми даваха 3000. Намерих си все пак човек и ми пуснаха цялата сума. Искат ти само лична карта. Най-добре отиди в офиса на ул. Калоян. Поне аз съм им клиент от почти 3 години и всичко съм си правил там. Иначе навсякъде можеш да идеш. А по-доброто е, ако си на трудов договор, една кредитна карта да си направиш. Понеже така ще връщаш по колкото искаш на месец. По-оферта е, ама аз нямаше как да си направя. Иначе за тази сума, да, почти всички биха ти отпуснали. Но пък лихвите са кофти. Затова по-добре е кредитна карта.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар