за 146-ца 4000 лв. и на мен ми се виждат достапреди и аз се бях навил на такава обаче ме разубедиха и слава богу...156-цата незнам как е обаче на дизайн ми харесва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стрували ли си парите за Алфа 146?
Collapse
X
-
Само да вметна за протокола: преди по-малко от месец,мой приятел си продаде 146-цата за 5400лв Вярно че беше 2.0 16V с чип и прочие...в супер състояние!Така че всичко си зависи от състоянието на колата и както е казано: за всеки влак си има пътници!LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
kim_ko написа:за 146-ца 4000 лв. и на мен ми се виждат достапреди и аз се бях навил на такава обаче ме разубедиха и слава богу...156-цата незнам как е обаче на дизайн ми харесвасяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
братле, не говори такива неща, щото сега всеки който разбира и не разбира ще скочи да обяснява разни умнотии. Разбирам, че от коли не разбираш, но се старай да не пишеш неща които звучат като фантастика, при това не и научна. Като дойдеш на някоя сбирка ще ти обясня. Иначе цената на колата не е толкова висока спрямо мотора, ами по-скоро е проблем годината на колата. Всеки казва приказва как алфовите мотори са еди какви си, ноооо аз карам такъв мотор и да ти кажа за 2г. съм дал пари само за масло и филтри... въпрос на късмет е.познавам толкова много хора с проблеми по фиатките... просто всичко си е на късмет. Относно емоцията при карането, на ТС мотора е една идея над това на редовия фичо.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:братле, не говори такива неща, щото сега всеки който разбира и не разбира ще скочи да обяснява разни умнотии. Разбирам, че от коли не разбираш, но се старай да не пишеш неща които звучат като фантастика, при това не и научна. Като дойдеш на някоя сбирка ще ти обясня. Иначе цената на колата не е толкова висока спрямо мотора, ами по-скоро е проблем годината на колата. Всеки казва приказва как алфовите мотори са еди какви си, ноооо аз карам такъв мотор и да ти кажа за 2г. съм дал пари само за масло и филтри... въпрос на късмет е.познавам толкова много хора с проблеми по фиатките... просто всичко си е на късмет. Относно емоцията при карането, на ТС мотора е една идея над това на редовия фичо.BMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар