Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

стрували ли си парите за Алфа 146?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

стрували ли си парите за Алфа 146?

значи преди 3 4 месеца обикалях по автосалоните и видях алфа 146 1.8 16v 140 /hp Twin Spark- набор 1997 или 8....цента беше 3950 лв ас се загледах в тая алафа и човека от автосалона отвори алфа видях я отватре много ми хареса има сички ексти за модела ел.фарове халогени, климатик. ел.пакет и така нататък ... запалих я многоо ми хареса какъв глаз вади... ) ... та заговорих са с човека и от 3950 ми смакна на 3500 лв .... а пак баща ми иска вече да баде алфист... и иска алафа... пак ас се сетих за тая алфа дето я описах и днес отидах да видя дали я има още в тоя автосалон.... за моя радост седи още там... чудя се дали тая алфа ще е някаква бегчка.... ) и струва ли си толкова пари за тая алфа ..... и кви са +и-? ))благодаря предварително
    сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

аре де ко са прайте каде са изчеснали тея алфисти е ....... в алфа форум....... ся трябва да си правя регистрация в алфа форум... но се пак най якия форум кой е ? //forum.fiat-bg.org това е форума за мен...

Коментар

колега не знам дали е бегачка но цената мисля че е малко височка защото продавам такава на същата цена 2000 година с новата броня и новото табло jtd на същите пари

Коментар

Ти извинявай на 10 години ли си ? Скивай се как пишеш чак ме доядя че го прочетох тва...
        FoRzA ItaliA
        Lancia Delta HPE
        ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

Определено цената е висока.Имай впредвид и какъв разход на гориво ще имаш с тази бегачка.Според мен дизел-ЖТД.

Коментар

Стига бре алфа на 12 години за 3500 колкото и да е хубава, тоя ако ти я продаде тая алфа считаи че ще зареже и бизнес и сичко и ще се отдаде на почивка на карибите. Не че парите от нея ще му стигнат ами просто щото се е отървал от това бреме Сега сериозно, този модел не е лош на алфа ама си е старичък като години, другото което е че на тоя мотор а и не само на него всичко му е х2, имаи предвид свещи бубини ремъци една камара всичко е два пъти в повече от на нормален мотор, абе жална ти маика, на ферари мотора е по прост от алфовите. Иначе да върви да върви колко да върви, ако до сега си карал нещо 90 коня тая ша ти се стори самолет и пак е относително. Другата сметка която трябва да си направиш е че я взимаш от салон, докато и боднеш номерата и я сложиш на пътя ще ти хапне още 1000 лева значи вече си на 4500 без да си правил нещо което може да се обади в първите дни на експлоатация. Мисля че за 4500 ще намериш доста по нова като година Алфа регната и гледана съвестно от някои фен в алфа форума.
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Подкрепям Слави аз :P
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Не си струва!Влез в Алфа форума. Ако си харесал модела за същите пари се продаваха 1-2 екземпляра QV.Има разлика в екстрите и вървежа. Цената на поддръжка същата като тази която си гледал.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

днес скивах в mobile.bg и скивах че за тея пари не ли е подбре алфа 156 http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi ko ще кажете за тая алфа ? според мен е по добра от 146 ... ? а пак за разхода на горива някакав пич казал на баща ми че има алфа 156 и му горяла многоо и е сложил някакъв чип като дигни 30 km/h дирекно може да вкара 5-тия зъб и разхода врапиращо му е паднал вярно ли това и ако има такъв чип кви пари ще струва ?

Коментар

Е това вече уби коча с лопатата!!! Искам и аз такъв чип!!!
                    KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                    Land Rover Discovery 2.5TD '94
                    EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                    EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                    EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Скивай сеа. Има такав чип, ама не ръгаж на 5-та ръгаж на 4-та - гас, гасссссс до дъно и ша видиш ко става. Що не земеш кот та кефи поече.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

еии това маняците на определена марка автомобили си е голямо нещо,аз карам точно такава алфа от 2г и половина и ното от разход нито от поддръжка мога да се оплача.колкото до цената на тази кола която колегата е гледал е малко относително,трябва да се прегледа колата и ако е в добро състояние мисля че парите не са много,има и по за 2000лв от тези коли но не се знае в какво състояние(то не че се знае тази в какво е)но ако е здрава технически не са много
                        BMW E39 2.5I
                        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

kristo0o_m написа:
                            днес скивах в mobile.bg и скивах че за тея пари не ли е подбре алфа 156 http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi ko ще кажете за тая алфа ? според мен е по добра от 146 ... ? а пак за разхода на горива някакав пич казал на баща ми че има алфа 156 и му горяла многоо и е сложил някакъв чип като дигни 30 km/h дирекно може да вкара 5-тия зъб и разхода врапиращо му е паднал вярно ли това и ако има такъв чип кви пари ще струва ?
                            Да бе да аз направо си тръгвам на 5-та, само ако искам да ускори по-бързо давам на задна и газ
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

4 бона за 146 ... Замисли сe малко Поне да беше JTD
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                              X