Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалшива гражданска или не

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фалшива гражданска или не

Ето ТУК може да си проверите гражданската.Въвеждайте с латински букви , а не на кирилица
    Fiat Marea Weekend 1.8 `99 ELX

http://www.flirt4e.com/test.php?tid=360849411

Re: Фалшива гражданска или не

Zlatev написа:
    Ето ТУК може да си проверите гражданската.Въвеждайте с латински букви , а не на кирилица
    Не е задължително да е фалшива, ако я няма. Преди 2 години проверявах гражданската на реното - нямаше я и изпратих е-мейл. Отговориха ми, че застрахователите имат определено време да изпратят номерата на полиците, а моят случай ще бъде проверен, но да не се притеснявам, защото все пак съм застрахована, ако имам всички части и частите имат съответните защити. Затова - ако ви няма - изпратете е-мейл да ги пораздрусат малко.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Проверих на другата ни кола на която трябваше да внеса 3-та вноска, но не съм и излиза годишното покритие до 18-ти януари 2010г. Така че информацията в масива явно е кога и дали е сключена ГО, но за текущи вноски е непълна, защото аз излизам редовен, а не съм

Коментар

Тази проверка с каква цел е?
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
          Да запълним времето, когато няма какво да правим. :DС цел доносничество - ако те няма - докладваш застрахователя, че не си е свършил работата.

Коментар

Аха, разбрах.Даже няма да сляза до колите да запиша номерата, мързи ме за такава микро гадорийка.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

ele написа:
              Malone написа:
              Да запълним времето, когато няма какво да правим. :DС цел доносничество - ако те няма - докладваш застрахователя, че не си е свършил работата.
              И с още една цел - да гледаме в паницата на съседа и ако не е сключил ГО да се пазим от него
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Оказва се, че на Делтата застраховката не е отразена в системата, а е сключена преди месец.Какъв е проблема, ако не е отразена в системата?!?Аз че ще им пиша, ще им пиша, но да речем че не съм знаел за този сайт и си карам така, стане беля? Какво правим? Имам си застраховка, редовно сключена, но я няма в тази база данни?

Коментар

Immortal написа:
                  Оказва се, че на Делтата застраховката не е отразена в системата, а е сключена преди месец.Какъв е проблема, ако не е отразена в системата?!?Аз че ще им пиша, ще им пиша, но да речем че не съм знаел за този сайт и си карам така, стане беля? Какво правим? Имам си застраховка, редовно сключена, но я няма в тази база данни?
                  Ще ти отговорят и като на мен - няма проблем, колата ти е застрахована, те ще проверят защо застрахователят не е подал информацията.

Коментар

Immortal написа:
                    Оказва се, че на Делтата застраховката не е отразена в системата, а е сключена преди месец.Какъв е проблема, ако не е отразена в системата?!?
                    Ако застрахователния агент има частен кочан с полици,може да ти е прибрал парите и да не те е завел в централата.Имаше такъв случай.Дано не си от тези.

Коментар

моето магаренце го има
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ele написа:
                        Immortal написа:
                        Ще ти отговорят и като на мен - няма проблем, колата ти е застрахована, те ще проверят защо застрахователят не е подал информацията.
                        точно за това е тази тема
                        Fiat Marea Weekend 1.8 `99 ELX

http://www.flirt4e.com/test.php?tid=360849411

Коментар

Working...
                        X