Ето ТУК може да си проверите гражданската.Въвеждайте с латински букви , а не на кирилица
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фалшива гражданска или не
Collapse
X
-
Re: Фалшива гражданска или не
Zlatev написа:Ето ТУК може да си проверите гражданската.Въвеждайте с латински букви , а не на кирилицаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Тази проверка с каква цел е?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аха, разбрах.Даже няма да сляза до колите да запиша номерата, мързи ме за такава микро гадорийка..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
ele написа:Malone написа:Тази проверка с каква цел е?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Оказва се, че на Делтата застраховката не е отразена в системата, а е сключена преди месец.Какъв е проблема, ако не е отразена в системата?!?Аз че ще им пиша, ще им пиша, но да речем че не съм знаел за този сайт и си карам така, стане беля? Какво правим? Имам си застраховка, редовно сключена, но я няма в тази база данни?
Коментар
-
Immortal написа:Оказва се, че на Делтата застраховката не е отразена в системата, а е сключена преди месец.Какъв е проблема, ако не е отразена в системата?!?Аз че ще им пиша, ще им пиша, но да речем че не съм знаел за този сайт и си карам така, стане беля? Какво правим? Имам си застраховка, редовно сключена, но я няма в тази база данни?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:Оказва се, че на Делтата застраховката не е отразена в системата, а е сключена преди месец.Какъв е проблема, ако не е отразена в системата?!?
Коментар
-
ele написа:Immortal написа:Оказва се, че на Делтата застраховката не е отразена в системата, а е сключена преди месец.Какъв е проблема, ако не е отразена в системата?!?Аз че ще им пиша, ще им пиша, но да речем че не съм знаел за този сайт и си карам така, стане беля? Какво правим? Имам си застраховка, редовно сключена, но я няма в тази база данни?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар