Мда, време е да се случи това но нао6ратно http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...83%D0%BB%D0%B0
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Модерната дума "реплика"?
Collapse
X
-
Сега, нали сме си автофорум - да ви попитам - Какво аджеба е соленоид, има ли почва и у нас, и ако ми кажат че трябва да сменя еди кой си соленоид, дали ще знам за какво ми говорят, или ще гледам като желе в телесница ? Друг любим мой авто-термин - това е думата анти-крило. ТеПеЕс-а (TPS) доколкото знам е често-разпространен израз, а думи като феродо, делко, гедоре, и други марки, направо са си станали нарицателни. Внимавайте и при какви майстори ходите, защото ако ви зацепят ангренажа погрешно, с променя тайминга на клапаните, и може да е фатално. Представям си след някоя и друга година - заглавия на темите - "Енджина ми даде некъф малфункшън и ми свети уорнинг-лайта. Помагайте"
Коментар
-
ogi28b написа:Сега, нали сме си автофорум - да ви попитам - Какво аджеба е соленоид, има ли почва и у нас, и ако ми кажат че трябва да сменя еди кой си соленоид, дали ще знам за какво ми говорят, или ще гледам като желе в телесница ? "Енджина ми даде некъф малфункшън и ми свети уорнинг-лайта. Помагайте"
Коментар
-
style34 написа:И най-популярното в този форум, за което следят МОДЕРАТОРИТЕ - ОФФТОПИКSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар