А бе какво става наоколо бе?Вече всеки знаен и незнаен продава всевъзможни боклуци.И се слага модерната дума "реплика".Не може ли просто да се напише - Продавам (парфюми, телефони, часовници и т.н.) ментета, вместо засуканото - Продавам (парфюми, телефони, часовници и т.н.)реплика Ама звучи по-така, разбираш ли, като се подлъгват голяма част от евентуалните купувачи.Знам, че сигурно ще засегна някой, ама нека първо да се поинтересуват що е то "реплика" и как трябва да се използва дадената дума на място, и след това да ми донесат вода в чаша, реплика на Кона Нигари примерно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Модерната дума "реплика"?
Collapse
X
-
Еми нали трябва да сме модерни. От както най-обикновените продавачи станаха "сътрудник продажби", а секретарките "офис-асистент" вече нищо не ме учудва. Интересно ми е обаче още ли има хора, които се връзват на подобни глупости...Знаете ли какво точно работи мърчандайзера?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:Еми нали трябва да сме модерни. От както най-обикновените продавачи станаха "сътрудник продажби", а секретарките "офис-асистент" вече нищо не ме учудва. Интересно ми е обаче още ли има хора, които се връзват на подобни глупости...Знаете ли какво точно работи мърчандайзера?Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Humppa
ilkor написа:gamma написа:Знаете ли какво точно работи мърчандайзера?
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:А забелязали ли сте като има намаление в някой магазин , освен "Промоция" използват "Акция" или други подобни странни думиA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар